Ombygning & Renovering af hus

Ønsker du en mindre ombygning eller en total renovering af dit hus? Kontakt Nordjysk-Totalrenovering og få opgaven løst af dygtige folk med mange års erfaring. 

Professionel renovering af huse og sommerhuse

Parcelhuse og sommerhuse med mange år på bagen kan have godt af en renovering. F.eks. hvis du vil energioptimere din bolig, har brug for bedre udnyttelse af boligen, eller ønsker et nyt og mere moderne udseende.

En mindre ombygning eller en total renovering af et hus er opgaver, der kræver dygtige og erfarne folk. Især når man ønsker et professionelt resultat. Og husrenovering eller -ombygning kan Nordjysk Totalrenovering hjælpe dig med, da vi har mange års erfaring på området. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Få en pris på ombygning eller renovering af dit hus

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ombygning eller total renovering af et hus eller sommerhus? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris, så du får en idé om, hvad det koster at renovere dit hus.

Ombygning og renovering af huse i alle størrelser

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du få hjælp til en mindre ombygning eller renovering af enkelte rum i din bolig. Men vi klarer også en større totalrenovering af dit hus. Og vi hjælper gerne med rådgivning og inspiration i forbindelse med din husrenovering. Vi har nemlig fokus på dine ønsker, så du får den bedste løsning.

Vi løser alle opgaver inden for renovering af huse i Nordjylland. Som din professionelle, lokale samarbejdspartner varetager vi din opgave effektivt og bedst muligt. Og vi gør vores bedste for, at du kan få den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Ingen opgaver inden for renovering af huse er for store eller små til os. Med vores mange års erfaring i branchen er du sikker på et professionelt og tilfredsstillende resultat. Sådan vil det være, hvad end du skal have ombygget dit hus eller ønsker en totalrenovering.

Vi klarer også renovering af sommerhuse

Hos Nordjysk Totalrenovering tilbyder vi også ombygning og renovering af sommerhuse. Det gælder både renovering af ældre sommerhuse, som måske trænger til en totalrenovering. Men det kan også være en tilbygning eller ombygning til et sommerhus, så pladsen udnyttes bedre.

Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med renovering af sommerhuse. Og vi hjælper i hele Nordjylland. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du skal bruge professionel hjælp til en sommerhus-renovering af et badeværelse eller køkken – eller hele sommerhuset.

Vil du høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde med henblik på renovering af sommerhuse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi hjælper også med rådgivning og inspiration – og du kan altid få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Et område, som Nordjysk Totalrenovering er eksperter i, er renovering af huse i Nordjylland. Som murerfirma med mange års erfaring og flotte projekter bag os er vi et rigtig godt valg, hvis du ønsker hjælp til en husrenovering.

Vi tilbyder renovering af huse i Nordjylland til gode, nordjyske priser. Det kan både være indvendig renovering af huse, men også udvendigt. Og opgaverne spænder fra mindre opgaver, som ombygning af huse, til mere omfattende totalrenovering af huse.

Ønsker du et godt samarbejde med en kompetent murer i Nordjylland i forbindelse med renovering af dit hus, er Nordjysk Totalrenovering det oplagte valg. Vi hjælper gerne, uanset opgave og sted, hvad end det er renovering af hus i Hjørring eller renovering af hus i Frederikshavn – eller en helt tredje by i Nordjylland. 

Hos Nordjysk Totalrenovering er renovering af huse ét af vores specialer. Udover renovering af eksisterende huse kan vi også hjælpe med ombygning og tilbygning til huse. Du kan rent faktisk få præcis den løsning, du ønsker og drømmer om. Hvilke muligheder og løsninger vi kan hjælpe dig med, fortæller vi gerne mere om.

I vores firma har vi erfaring med mange forskellige opgaver og projekter inden for husrenovering. Det kan være med fokus på energioptimering i huset eller at skabe et helt nyt og mere moderne udtryk. Eller når uheldet er ude, og en skade har gjort det nødvendigt at igangsætte en mindre indvendig renovering af huset.

Hos Nordjysk Totalrenovering tilbyder vi også totalentreprise på renovering af huse. Vi har en række lokale, professionelle samarbejdspartnere, som vi samarbejder med ved totalrenovering af huse i Nordjylland. Det gælder både, når vi totalrenoverer huse eller arbejder med nybyggeri.

De dygtige og erfarne murere i Nordjysk Totalrenovering arbejder tæt sammen med tømrere og andre specialister igennem hele projektet. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget i forbindelse med en totalrenovering af dit hus. Vi har mange års erfaring med totalrenovering af huse, hvilket kommer dig til glæde.

Renovering af huse varierer i kompleksitet og omfang. Sådan er det også, når det kommer til renovering af ældre huse. Gamle huse kan være mange årtier gamle, mens der med ældre huse ofte menes 60’er, 70’er og 80’er huse. Uanset hvornår et hus er fra, kan en renovering gøre en verden til forskel. Og det kan vi hjælpe med.

Ønsker du professionel hjælp til renovering af et gammelt hus, er det en opgave Nordjysk Totalrenovering nemt kan løse. Vi har nemlig mange års erfaring med renovering af ældre huse. Nogle af de opgaver vi har løst for kunder i Nordjylland er f.eks. ombygning af 60’er huse, renovering af 70’er huse og renovering af 80’er huse.

Hvad koster det at renovere et hus? Svaret er ikke ligetil, da der er utrolig mange faktorer i spil, som påvirker den endelige pris på renovering af huse. Sådan er det også hos Nordjysk Totalrenovering, selvom vi altid gør vores bedste for at tilbyde vores kunder en god og fair pris på husrenovering.

Vil du gerne vide, hvad renovering af huse koster (mindre ombygning og istandsættelse), er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder også, hvis du vil vide, hvad det koster at totalrenovere et hus. For der er selvfølgelig forskel på den endelige pris, alt efter hvor meget du skal have lavet, og hvilke ønsker du har til materialer, udseende, funktionalitet m.m.

Hos Nordjysk Totalrenovering giver vi gerne tilbud på renovering af huse. Kontakt os derfor, så vi kan høre mere om dit projekt og dine ønsker. Så kan vi nemmere give dig et uforpligtende tilbud og en estimeret pris på en husrenovering.

I Nordjysk Totalrenovering arbejder vi ikke kun med ombygning og renovering af parcelhuse. Vi kan også hjælpe med renovering af sommerhuse. Vi har nemlig mange års erfaring med bl.a. renovering af ældre sommerhuse, men også tilbygning og ombygning af sommerhuse.

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange dygtige folk. Du kan derfor få hjælp til forskellige opgaver, som en mindre istandsættelse af et sommerhus. Men også den større totalrenovering af et sommerhus. Det gør desuden ingen forskel, hvor i Nordjylland du ønsker vores hjælp. Vi tilbyder nemlig renovering af huse i hele Nordjylland. Og altid til en god pris.