Renovering af hus

Få din boligdrøm opfyldt hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har stor erfaring med både ombygning og totalrenovering af huse.

Du kan regne med os

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker – noget der kun sker for firmaer med de bedste kundeanmeldelser og største tilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev også udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering får du et professionelt og flot resultat. Vi udfører både totalrenovering af huse og mindre renoveringsopgaver. Og vi hjælper også gerne med inspiration og rådgivning ift. din husrenovering.

Professionel husrenovering med fokus på dit behov

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renovering af huse – både mindre opgaver samt totalrenovering af huse. Ønsker du bedre udnyttelse af dine rum, at energioptimere din bolig eller blot et nyt og mere moderne udseende, kan vi hjælpe dig fra start til slut.

En mindre ombygning eller en totalrenovering af et hus er opgaver, der kræver dygtige og erfarne folk. Især når man ønsker et professionelt resultat. Og husrenovering er vores speciale, da vi har mange års erfaring på området. Kontakt Nordjysk Totalrenovering allerede i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Få en god pris på ombygning eller renovering af dit hus

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en mindre ombygning eller en totalrenovering? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris, så du får en idé om, hvad det koster at renovere dit hus.

Totalrenovering af alle hustyper

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du få hjælp til renovering af enkelte rum i din bolig. Men vi klarer også totalrenovering af huse, så hele boligen moderniseres. Derudover hjælper vi også gerne med rådgivning og inspiration i forbindelse med din husrenovering. Vi har nemlig fokus på dine ønsker, så du får den bedste løsning.

Ingen opgaver inden for ombygning og renovering af huse er for store eller små til os. Med vores mange års erfaring i branchen er du sikker på et professionelt og tilfredsstillende resultat. Sådan vil det være, hvad end det er en lille renovering eller ombygning af huset, eller du ønsker hjælp til at renovere huset fra ende til anden i form af en totalrenovering.

Ombygning af huse er populært

Hos Nordjysk Totalrenovering udfører vi også ombygning af huse, der skaber andre resultater end en klassisk renovering, hvor et rum forbliver i samme stil og størrelse. En ombygning kan f.eks. indebære, at der fjernes vægge og elementer i boligen, som derefter genopføres på anden vis og skaber en anderledes planløsning.

Ombygning af hus er en opgave, vi ofte varetager for vores kunder. Derfor er Nordjysk Totalrenovering også et trygt valg, du altid kan kontakte, hvis en ombygning er i dine tanker.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og om en ombygning af dit hus giver mest mening, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud.

Et område, som Nordjysk Totalrenovering er eksperter i, er renovering af lejligheder og renovering af huse i Nordjylland. Som murerfirma med mange års erfaring og flotte projekter bag os er vi et rigtig godt valg, hvis du ønsker hjælp til en husrenovering.

Vi tilbyder renovering af huse i Nordjylland til gode, nordjyske priser. Det kan både være indvendig renovering af huse, men også udvendigt. Og opgaverne spænder fra mindre opgaver, som ombygning af huse, til mere omfattende totalrenovering af huse.

Ønsker du et godt samarbejde med kompetente folk i forbindelse med renovering af dit hus, er Nordjysk Totalrenovering det oplagte valg. Vi hjælper gerne, uanset opgave og sted, hvad end det er renovering af hus i Hjørring eller renovering af hus i Frederikshavn – eller en helt tredje by i Nordjylland. 

Hos Nordjysk Totalrenovering er renovering af huse ét af vores specialer. Udover renovering af eksisterende huse kan vi også hjælpe med ombygning og tilbygning til huse. Du kan rent faktisk få præcis den løsning, du ønsker og drømmer om. Hvilke muligheder og løsninger vi kan hjælpe dig med, fortæller vi gerne mere om.

I vores firma har vi erfaring med mange forskellige opgaver og projekter inden for husrenovering. Det kan være med fokus på energioptimering i huset eller at skabe et helt nyt og mere moderne udtryk. Eller når uheldet er ude, og en skade har gjort det nødvendigt at igangsætte en mindre indvendig renovering af huset.

Hos Nordjysk Totalrenovering tilbyder vi også totalentreprise på renovering af huse. Vi har en række lokale, professionelle samarbejdspartnere, som vi samarbejder med ved totalrenovering af huse i Nordjylland. Det gælder både, når vi totalrenoverer huse eller arbejder med nybyggeri.

De dygtige og erfarne murere i Nordjysk Totalrenovering arbejder tæt sammen med tømrere og andre specialister igennem hele projektet. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget i forbindelse med en totalrenovering af dit hus. Vi har mange års erfaring med totalrenovering af huse, hvilket kommer dig til glæde.

Renovering af huse varierer i kompleksitet og omfang. Sådan er det også, når det kommer til renovering af ældre huse. Gamle huse kan være mange årtier gamle, mens der med ældre huse ofte menes 60’er, 70’er og 80’er huse. Uanset hvornår et hus er fra, kan en renovering gøre en verden til forskel. Og det kan vi hjælpe med.

Ønsker du professionel hjælp til renovering af et gammelt hus, f.eks. renovering af 50’er hus, renovering af 60’er hus, renovering af 70’er hus eller 80’er hus renovering, er det en opgave Nordjysk Totalrenovering nemt kan løse. Vi har nemlig mange års erfaring med renovering af ældre huse. Nogle af de opgaver vi har løst for kunder i Nordjylland er f.eks. ombygning af 60’er huse, renovering af 70’er huse og renovering af 80’er huse.

Hvad koster det at renovere et hus? Svaret er ikke ligetil, da der er utrolig mange faktorer i spil, som påvirker den endelige pris på renovering af huse. Sådan er det også hos Nordjysk Totalrenovering, selvom vi altid gør vores bedste for at tilbyde vores kunder en god og fair pris på husrenovering.

Vil du gerne vide, hvad renovering af huse koster (f.eks. ombygning af huset eller totalrenovering af huset), er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder også, hvis du vil vide, hvad det koster at totalrenovere et hus. For der er selvfølgelig forskel på den endelige pris, alt efter hvor meget du skal have lavet, og hvilke ønsker du har til materialer, udseende, funktionalitet m.m.

Hos Nordjysk Totalrenovering giver vi gerne tilbud på renovering af huse. Kontakt os derfor, så vi kan høre mere om dit projekt og dine ønsker. Så kan vi nemmere give dig et uforpligtende tilbud og en estimeret pris på en husrenovering.

I Nordjysk Totalrenovering arbejder vi ikke kun med ombygning og renovering af parcelhuse. Vi kan også hjælpe med renovering af sommerhuse. Vi har nemlig mange års erfaring med bl.a. renovering af ældre sommerhuse, men også tilbygning og ombygning af sommerhuse.

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange dygtige folk. Du kan derfor få hjælp til forskellige opgaver, som en mindre istandsættelse af et sommerhus. Men også den større totalrenovering af et sommerhus. Det gør desuden ingen forskel, hvor i Nordjylland du ønsker vores hjælp. Vi tilbyder nemlig renovering af huse i hele Nordjylland. Og altid til en god pris.