Renovering af hus

Professionel renovering af hus og sommerhus

​Hos Nordjysk Totalrenovering finder du et stærkt samarbejde mellem murer, der tager sig af blandt andet renovering af hus. Vi tilbyder en omfattende renovering af sommerhus, hus, facade og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda sikre en bedre udnytte af pladsen i din bolig. Vi har base i Hjørring, men varetager opgaver for både private og erhverv i Aalborg såvel som Skagen og alt imellem. Vi renoverer også enkelte værelser eller rum, såsom renovering af badeværelse.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Renovering af hus i alle størrelser

Vi klarer alt inden for renovering af huse, bl.a. facaderenovering, tilbygning og renovering af badeværelse. Ingen opgaver er for store eller små til os – uanset om der er tale om en mindre eller en gennemgribende renovering. Vi er din professionelle samarbejdspartner, der varetager din opgave effektivt og bedst muligt – også som totalentreprise. Med vores mange års erfaring inden for branchen er du sikker på et tilfredsstillende resultat.

En større renovering af hus med nøje udvalgte byggematerialer, kan fuldstændig forvandle bygningens oprindelige stil og udtryk, hvis du ønsker dette. Vi taler i fællesskab om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus for pengene.

Renovering af sommerhus tilbydes også

Hvis du vil høre mere om, hvilke muligheder og løsninger vi kan tilbyde dig inden for renovering af huse, skal du endelig kontakte os. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak eller give et uforpligtende tilbud på dit projekt, når du skal bruge en murer i Nordjylland. Vi sørger for høj kvalitet til konkurrencevenlige priser. Du kan kontakte os på telefon 20 66 88 90​ eller e-mail kim@njtr.dk. Hos os får du renovering af sommerhus med et perfekt slutresultat.