​Støbning af gulv

Støbning af gulve med gulvvarme i Nordjylland

Mangler du professionel hjælp til støbning af gulve i Nordjylland? Så kan du med fordel kontakte Nordjysk Totalrenovering for kompetent hjælp. Hos os finder du en professionel murer, som står klar til at løse enhver opgave for dig, til en god pris.

Vi servicerer primært kunder fra Hjørring, Aalborg og Skagen, men vi står også til rådighed i de omkringliggende byer.

Hvis du står over for en opgave, som indebærer støbning af gulve, så kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at søge hjælp hos professionelle fagfolk.

Sådanne opgaver kræver nemlig typisk en vis erfaring samt de rette teknikker, før at resultatet bliver, som det skal.

Heldigvis er der kompetent hjælp at hente lige her på siden, hvor vores dygtige murer står klar til at varetage enhver opgave på området for dig.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har stor erfaring med støbning af gulve

Vi er et professionelt murerfirma i Nordjylland med speciale inden for totalrenovering. Vi er derfor i stand til at løse et hav af forskellige opgaver – såsom støbning af gulve.

Vi servicerer både private samt erhvervskunder, så du bør ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave.

Når du modtager hjælp fra os, kan du være sikker på, at løsningen bliver æstetisk flot, samtidig med at den er veludført og holder i mange år.​

​Hvad enten vi skal hjælpe med støbning af et eller flere gulve, så kan du være sikker på, at opgaven er løst professionelt, når du samarbejder med os.

​Holdbare løsninger til den aftalte tid

Hvis vi skal hjælpe dig med at støbe gulve, så garanterer vi dig, at gulvene er færdige til den aftalte tid.

Hos os er du derudover garanteret en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken opgave der er tale om.

Selvom vores priser er lave, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af de løsninger, som vi leverer.

Vi anvender f.eks. udelukkende materialer fra anerkendte leverandører, da det sikrer os de bedst mulige resultater.

​​Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille. Vi kan være behjælpelige med alle slags opgaver inden for bl.a. tilbygning og renovering af huse, og derfor må du endelige ikke holde dig tilbage med at kontakte vores murer. Vi vil gerne være din professionelle sparringspartner, hvor vi hjælper dig med at finde en optimal løsning, som matcher dine behov. Derfor står vi altid klar til at yde kompetent rådgivning til alle vores kunder.

Kontakt os for flere oplysninger

Vores professionelle murer står klar til at hjælpe dig med alverdens opgaver inden for faget – såsom støbning af gulve. Du kan med fordel lade os være din næste samarbejdspartner, idet vi garanterer veludførte og holdbare løsninger til en attraktiv pris. Vi overholder vores aftaler, og vi rydder op efter os selv, når opgaven er løst.

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os.

​Vi kan kontaktes på telefon: 20 66 88 90 eller på e-mail: kim@njtr.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​