Renovering af badeværelse Nordjylland

Få kompetent hjælp af nordjyske specialister

Nordjysk Totalrenovering er et nordjysk firma, der tilbyder renovering af badeværelser i Nordjylland. Vi holder til i Hjørring og kan derfor nemt hjælpe dig, uanset hvor i Vendsyssel og resten af Nordjylland du ønsker hjælp.

Herunder kan du se nogle af de kommuner og byer vi dækker i Nordjylland. Kan du ikke se din by på listen, eller er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med lige netop din renoveringsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig og kan naturligvis også sende dig et godt og helt uforpligtende tilbud, så du får overblik over, hvad opgaven koster.

Hjørring Kommune

Nordjysk Totalrenovering har hovedkontor i Hjørring, og vi har derfor mange opgaver med renovering af badeværelser i Hjørring. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med renovering af badeværelser i Hirtshals og andre byer i Hjørring Kommune, f.eks. Sindal, Vrå, Tårs og Løkken.

Frederikshavn Kommune

Med mange år i branchen har vi også haft mange opgaver med renovering af badeværelser i Frederikshavn samt andre byer i Frederikshavn Kommune. Det gælder f.eks. Sæby, Skagen, Strandby og Ålbæk. Ønsker du hjælp til en opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune er en del af Vendsyssel, hvilket også er ét af vores faste arbejdsområder. Vi hjælper derfor med renovering af badeværelser i Brønderslev samt andre byer i kommunen, f.eks. Hjallerup, Dronninglund og Asaa.

Renovering af badeværelser i Nordjylland

Bor du i Nordjylland, og ønsker du et badeværelse med et flot og moderne udseende? Så er Nordjysk Totalrenovering det rette firma til opgaven. Vi har nemlig mange års erfaring i branchen og mange glade kunder, der har fået renoveret badeværelse i Nordjylland.

I vores firma gør vi meget for, at vores kunder bliver glade og tilfredse med både os og det udførte arbejde. Det starter med, at vi giver et godt tilbud, samt at vi har gode priser på renovering af badeværelser i Nordjylland. Og ønsker du hjælp til andre dele af boligen, er det også noget, vi kan hjælpe med. Renovering af huse er nemlig også noget, vi hjælper mange nordjyske kunder med.

Få et godt tilbud

Ønsker du et godt tilbud på renovering af et badeværelse i Nordjylland? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din opgave samt dine ønsker og krav dertil. Og du kan naturligvis også få et godt tilbud, der skræddersyes til dig, så du får mest mulig værdi for pengene.

Kontakt os ved at ringe på telefon 20 66 88 90​ eller skrive til kim@njtr.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.