Renovering af badeværelse

Få et flot, nyt badeværelse med hjælp fra Nordjysk Totalrenovering. Vi har mange års erfaring og glade kunder.

Vores kunder er meget tilfredse

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker. Dette sker kun for virksomheder med de bedste kundeanmeldelser og største tilfredshed. Derudover blev Nordjysk Totalrenovering udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du glæde dig til et professionelt og flot resultat. Vi udfører både totalrenovering af badeværelser samt mindre renoveringsopgaver. Og vi hjælper også gerne med inspiration og rådgivning.

Professionel renovering af badeværelse med fokus på dit behov

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renovering af badeværelser – både de mindre opgaver samt totalrenovering af badeværelse.

Vi har kompetente håndværkere og medarbejdere, der kan hjælpe dig med både inspiration, rådgivning og udførelsen af din badeværelsesrenovering. Uanset om du ønsker en mindre eller totalrenovering af dit badeværelse, kan vi klare opgaven for dig, så du får et flot og professionelt resultat, der matcher dine behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. 

Få inspiration til dit nye badeværelse

Kontakt os og få en god pris på renovering af dit badeværelse

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne en pris på en mindre opgave eller totalrenovering af et badeværelse. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på renovering af badeværelse kommer særligt an på især tre ting. For det første handler det om, hvor stor en forandring, der skal ske, når du skal have nyt badeværelse. Derudover handler det også om, hvor stort et projekt der er tale om og herunder størrelsen på rummet – er det en mindre renonvering eller en totalrenovering af badeværelset? Et lille badeværelse er ofte billigere at renovere end et stort. Endeligt kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker at benytte.

Vi hjælper fra start til slut, når du skal have bygget nyt badeværelse. Det gælder, uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller blot have moderniseret det gamle. Du kan trygt lægge din opgave i hænderne på os, når det kommer til ombygning af et badeværelse eller en komplet renovering som totalentreprise.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med renovering af badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med mange års erfaring inden for badeværelsesrenovering, bl.a. i forbindelse med renovering af huse og renovering af lejligheder, ved vi, hvordan vi rådgiver bedst, og hvordan vi leverer et godt stykke kvalitetsarbejde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en totalrenovering, hvis du ønsker at høre mere om, hvilken pris vi kan tilbyde dig for dit fremtidige projekt. Ønsker du blot en uforpligtende snak eller at stille spørgsmål, er du også velkommen til det.

Vi kan altid kontaktes på telefon 2066 8890​ eller på e-mail kim@njtr.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med en renovering af dit badeværelse.

Totalrenovering af badeværelser er en løsning, som mange boligejere vælger frem for blot at modernisere en del af badeværelset. For hvorfor ikke gå all-in og få et helt nyt badeværelse med alt, hvad det indebærer. En total renovering af et badeværelse kan gøre en enorm forskel for både dig og din bolig. Derfor er det også en løsning, der er værd at overveje, fordi den kan bidrage med meget godt i hverdagen og for hele familien.

En af grundene til, at totalrenovering af badeværelser er populære er, at mange boligejere på sigt kommer til at renovere en stor del af badeværelset, så det kan følge med tiden og forblive funktionelt. Og frem for at renovere badeværelset af flere omgange, er det økonomisk mest fordelagtigt at klare badeværelsesrenoveringen på én gang. Her er en totalrenovering af badeværelset den klart bedste løsning.

Nordjysk Totalrenovering er specialister i badeværelsesrenovering. Det gælder både den komplette totalrenovering af badeværelser, hvilket ligger i vores navn, men også mindre opgaver, som at få et nyt badeværelsesgulv, udskifte klinker og fuger eller at skabe en ny bruseniche.

Vi har mange års erfaring med både små og store badeværelser, og vi kan derfor hjælpe dig i mål og sørge for, at du får din drøm opfyldt. Vi arbejder sammen med andre specialister, bl.a. også i forhold til inventar, indretning og design, hvilket gør, at du nemt kan få et moderne badeværelse til en god pris. Kontakt os endelig for at høre mere og få en snak om dine ønsker og forhåbninger til et nyt badeværelse.

Har man først valgt at få badeværelset renoveret, er det bedste valg at få hjælp af en specialist på området. Det giver sikkerhed for et professionelt og holdbart resultat – og der følger også en garanti med, hvis der opstår problemer på sigt.

Et rigtig godt valg til at udføre en badeværelsesrenovering er en murer, hvilket der er flere grunde til. Én af disse er, at renoveringen af badeværelset ofte indebærer murerarbejde, som opførelse af vægge, nyt gulv, fugearbejde eller opsætning af fliser og klinker. En murer til badeværelset er altså en ideel løsning – også fordi en murer har helt styr på vådrum, og hvordan disse skal håndteres i forbindelse med en renovering.

Har du besluttet dig for, at du skal have et nyt badeværelse? Så er det oplagt at få dit nye badeværelse som totalentreprise hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har nemlig mange års erfaring inden for dette område, hvilket er en stor sikkerhed for dig.

En totalentreprise betyder helt kort, at alle dele af en badeværelsesrenovering håndteres af én og samme person eller firma. Når du vælger Nordjysk Totalrenovering, betyder det så, at vi står for alt i forbindelse med en renovering af dit badeværelse; fra kommunikation med evt. underleverandører til indkøb af materialer m.m. Som kunde skal du derfor ikke tænke over noget, hvis du vælger at få et nyt badeværelse som totalentreprise. Det er nemt, enkelt og overskueligt.

En vigtig del af at gøre din drøm til virkelighed er i første omgang at få et uforpligtende tilbud med en pris på renovering af badeværelse. Og det kan du selvfølgelig altid få hos Nordjysk Totalrenovering. For det er de færreste personer, der blot siger OK uden at bede om et tilbud.

Når vi hører fra vores kunder, er det vigtigste for os, at vi skaber overblik og klarhed over opgaven, og hvad en pris på renovering af et badeværelse ca. vil koste. Herefter er det faktisk nemt at nå frem til den endelige pris og fortsætte processen. Ønsker du en estimeret pris på renovering af badeværelset i dit hjem, skal du blot kontakte os. Så sørger vi for at sammensætte et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Det kan f.eks. være på én af disse opgaver:

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Renovering af lille badeværelse
  • Nyt badeværelsesgulv

Fælles for lejligheder, sommerhuse og andre små boliger er, at de alle ofte har små badeværelser og gæstetoiletter. At der er begrænset med plads i boligerne til et badeværelse kan derfor føre til en række udfordringer, når det kommer til renovering af små badeværelser. For ofte er ønsket at få et større rum med mere plads.

Renovering af et lille badeværelse er en opgave, som Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med. Det gælder både badeværelsesrenovering i forhold til at skabe mere plads, f.eks. ved at inddrage plads fra tilstødende rum, eller bedre udnyttelse af de eksisterende kvadratmeter. Men det gælder også i forhold til at få et nyt badeværelse hvad angår design, udseende og materialevalg. Der kan være mange udfordringer, når man ønsker at renovere et lille badeværelse. Men der kan faktisk også være flere gode løsninger. Og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste og få den ført ud i livet.

Ligesom med renovering af et lille badeværelse har en række udfordringer og oplagte løsninger, gælder det samme også for renovering af store badeværelser. At renovere et stort badeværelse giver flere muligheder og mere plads at arbejde med. Men flere muligheder kan også give mange overvejelser.

Heldigvis er renovering af et stort badeværelse også en opgave, vi har styr på. Hos Nordjysk Totalrenovering har vi nemlig mange års erfaring med at renovere store badeværelser; fra blot et nyt badeværelsesgulv til en komplet totalrenovering af badeværelset. Uanset hvad der skal laves og tilføres at nymoderne faciliteter, kan vi løse opgaven for dig med et flot resultat til følge.