Renovering af badeværelse

Få professionel hjælp til renovering af dit badeværelse. Hos Nordjysk-Totalrenovering har vi mange års erfaring og klarer hele opgaven for dig, så du får et flot, nyt badeværelse.

Renovering af badeværelse der matcher dit behov

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi stor erfaring med blandt andet etablering og renovering af badeværelse – særligt hos private. Vi klarer murer- og flisearbejde med ferm hånd, og du får derfor et effektivt stykke arbejde. Vores service udføres i alle byer fra Aalborg og helt op til Skagen, eftersom vi er beliggende i Hjørring.

Hos os finder du kompetente håndværkere, der kan hjælpe dig med at udvikle ideer, rådgive dig både inden, under og efter byggeriet, og så sørger de for at holde et godt overblik, så du ikke skal bekymre dig. Uanset hvilken type badeværelse du står og ønsker dig, kan vi klare opgaven for dig. Vi sørger for et tilfredsstillende resultat og et professionelt finish.

Kontakt os og få en god pris på renovering af dit badeværelse

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på renovering af badeværelse kommer særligt an på tre ting. For det første handler det om, hvor stor en forandring, der skal ske, når du skal have nyt bad. Derudover handler det også om, hvor stort et projekt der er tale om og herunder størrelsen på rummet. Et lille rum er som regel billigere end et stort. Sidst kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker at benytte.

Vi hjælper fra start til slut, når du skal have bygget nyt badeværelse. Med mange års erfaring inden for badeværelsesrenovering og renovering af huse ved vi, hvordan vi rådgiver bedst, og hvordan vi leverer et godt stykke kvalitetsarbejde. Det gælder, uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller blot have moderniseret det gamle. Du kan trygt lægge din opgave i hænderne på os, når det kommer til ombygning af badeværelse. Også som en totalentreprise.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med renovering af badeværelse, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en murer i Nordjylland, hvis du ønsker at høre mere om, hvilken pris vi kan tilbyde dig for dit fremtidige projekt. Ønsker du blot en uforpligtende snak eller at stille spørgsmål, er du også velkommen til det.

Vi kan altid kontaktes på telefon 20 66 88 90​ eller e-mail til kim@njtr.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Totalrenovering af badeværelser er en løsning, som mange boligejere vælger frem for blot at modernisere en del af badeværelset. For hvorfor ikke gå all-in og få et helt nyt badeværelse med alt, hvad det indebærer. En total renovering af et badeværelse kan gøre en enorm forskel for både dig og din bolig. Derfor er det også en løsning, der er værd at overveje, fordi den kan bidrage med meget godt i hverdagen og for hele familien.

En af grundene til, at totalrenovering af badeværelser er populære er, at mange boligejere på sigt kommer til at renovere en stor del af badeværelset, så det kan følge med tiden og forblive funktionelt. Og frem for at renovere badeværelset af flere omgange, er det økonomisk mest fordelagtigt at klare badeværelsesrenoveringen på én gang. Her er en totalrenovering af badeværelset den klart bedste løsning.

Nordjysk Totalrenovering er specialister i badeværelsesrenovering. Det gælder både den komplette totalrenovering af badeværelser, hvilket ligger i vores navn, men også mindre opgaver, som at få et nyt badeværelsesgulv, udskifte klinker og fuger eller at skabe en ny bruseniche.

Vi har mange års erfaring med både små og store badeværelser, og vi kan derfor hjælpe dig i mål og sørge for, at du får din drøm opfyldt. Vi arbejder sammen med andre specialister, bl.a. også i forhold til inventar, indretning og design, hvilket gør, at du nemt kan få et moderne badeværelse til en god pris. Kontakt os endelig for at høre mere og få en snak om dine ønsker og forhåbninger til et nyt badeværelse.

Har man først valgt at få badeværelset renoveret, er det bedste valg at få hjælp af en specialist på området. Det giver sikkerhed for et professionelt og holdbart resultat – og der følger også en garanti med, hvis der opstår problemer på sigt.

Et rigtig godt valg til at udføre en badeværelsesrenovering er en murer, hvilket der er flere grunde til. Én af disse er, at renoveringen af badeværelset ofte indebærer murerarbejde, som opførelse af vægge, nyt gulv, fugearbejde eller opsætning af fliser og klinker. En murer til badeværelset er altså en ideel løsning – også fordi en murer har helt styr på vådrum, og hvordan disse skal håndteres i forbindelse med en renovering.

Har du besluttet dig for, at du skal have et nyt badeværelse? Så er det oplagt at få dit nye badeværelse som totalentreprise hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har nemlig mange års erfaring inden for dette område, hvilket er en stor sikkerhed for dig.

En totalentreprise betyder helt kort, at alle dele af en badeværelsesrenovering håndteres af én og samme person eller firma. Når du vælger Nordjysk Totalrenovering, betyder det så, at vi står for alt i forbindelse med en renovering af dit badeværelse; fra kommunikation med evt. underleverandører til indkøb af materialer m.m. Som kunde skal du derfor ikke tænke over noget, hvis du vælger at få et nyt badeværelse som totalentreprise. Det er nemt, enkelt og overskueligt.

En vigtig del af at gøre din drøm til virkelighed er i første omgang at få et uforpligtende tilbud med en pris på renovering af badeværelse. Og det kan du selvfølgelig altid få hos Nordjysk Totalrenovering. For det er de færreste personer, der blot siger OK uden at bede om et tilbud.

Når vi hører fra vores kunder, er det vigtigste for os, at vi skaber overblik og klarhed over opgaven, og hvad en pris på renovering af et badeværelse ca. vil koste. Herefter er det faktisk nemt at nå frem til den endelige pris og fortsætte processen. Ønsker du en estimeret pris på renovering af badeværelset i dit hjem, skal du blot kontakte os. Så sørger vi for at sammensætte et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Det kan f.eks. være på én af disse opgaver:

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Renovering af lille badeværelse
  • Nyt badeværelsesgulv

Fælles for lejligheder, sommerhuse og andre små boliger er, at de alle ofte har små badeværelser og gæstetoiletter. At der er begrænset med plads i boligerne til et badeværelse kan derfor føre til en række udfordringer, når det kommer til renovering af små badeværelser. For ofte er ønsket at få et større rum med mere plads.

Renovering af et lille badeværelse er en opgave, som Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med. Det gælder både badeværelsesrenovering i forhold til at skabe mere plads, f.eks. ved at inddrage plads fra tilstødende rum, eller bedre udnyttelse af de eksisterende kvadratmeter. Men det gælder også i forhold til at få et nyt badeværelse hvad angår design, udseende og materialevalg. Der kan være mange udfordringer, når man ønsker at renovere et lille badeværelse. Men der kan faktisk også være flere gode løsninger. Og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste og få den ført ud i livet.

Ligesom med renovering af et lille badeværelse har en række udfordringer og oplagte løsninger, gælder det samme også for renovering af store badeværelser. At renovere et stort badeværelse giver flere muligheder og mere plads at arbejde med. Men flere muligheder kan også give mange overvejelser.

Heldigvis er renovering af et stort badeværelse også en opgave, vi har styr på. Hos Nordjysk Totalrenovering har vi nemlig mange års erfaring med at renovere store badeværelser; fra blot et nyt badeværelsesgulv til en komplet totalrenovering af badeværelset. Uanset hvad der skal laves og tilføres at nymoderne faciliteter, kan vi løse opgaven for dig med et flot resultat til følge.