Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse i ethvert hjem

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi stor erfaring med blandt andet etablering og renovering af badeværelse – særligt hos private. Vi klarer murer- og flisearbejde med ferm hånd, og du får derfor et effektivt stykke arbejde. Vores service udføres i alle byer fra Aalborg og helt op til Skagen, eftersom vi er beliggende i Hjørring.

Hos os finder du kompetente håndværkere, der kan hjælpe dig med at udvikle ideer, rådgive dig både inden, under og efter byggeriet, og så sørger de for at holde et godt overblik, så du ikke skal bekymre dig. Uanset hvilken type badeværelse du står og ønsker dig, kan vi klare opgaven for dig. Vi sørger for et tilfredsstillende resultat og et professionelt finish.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på renovering af badeværelse kommer særligt an på tre ting. For det første handler det om, hvor stor en forandring, der skal ske, når du skal have nyt bad. Derudover handler det også om, hvor stort et projekt der er tale om og herunder størrelsen på rummet. Et lille rum er som regel billigere end et stort. Sidst kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker at benytte.

Vi hjælper fra start til slut, når du skal have bygget nyt badeværelse. Med mange års erfaring inden for badeværelsesrenovering og renovering af huse ved vi, hvordan vi rådgiver bedst, og hvordan vi leverer et godt stykke kvalitetsarbejde. Det gælder, uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller blot have moderniseret det gamle. Du kan trygt lægge din opgave i hænderne på os, når det kommer til ombygning af badeværelse. Også som en totalentreprise.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med renovering af badeværelse, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en murer i Nordjylland, hvis du ønsker at høre mere om, hvilken pris vi kan tilbyde dig for dit fremtidige projekt. Ønsker du blot en uforpligtende snak eller at stille spørgsmål, er du også velkommen til det.

Vi kan altid kontaktes på telefon 20 66 88 90​ eller e-mail til kim@njtr.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.