FÅ INSPIRATION TIL DIN DRØMMEBOLIG

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du få din boligdrøm opfyldt. Vi udfører totalrenoveringer samt mindre opgaver – og vi hjælper også med inspiration og rådgivning. 

Vi har mange glade kunder

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker, hvilket kun sker for virksomheder med de bedste kundeanmeldelser og den største tilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev desuden udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du glæde dig til et flot og professionelt resultat. Vi udfører både totalrenoveringer og mindre renoveringsopgaver. Og vi kan også hjælpe med inspiration og rådgivning ift. din drømmebolig.

Renovering af køkkener

Renovering af stuer og opholdsrum

Renovering af badeværelser

...og meget mere

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Nordjysk Totalrenovering er vi specialister i totalrenovering samt mindre renoveringsopgaver. Ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, så du får en idé om, hvad din opgave vil koste dig, og hvor hurtigt vi kan færdiggøre dit projekt. Kontakt os allerede i dag – vi ser frem til at høre fra dig.