​Facaderenovering

​Facaderenovering udføres af kompetent firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Det kan eksempelvis være, at dine fuger er revnet, eller at der er alger på fliserne. Uanset hvad, så er vi her hos Nordjysk Totalrenovering klar til at udføre facaderenovering hos dig.

Som murer står vi til rådighed for både erhvervskunder og privatkunder i og omkring Hjørring, Aalborg og Skagen.

Hvis din facade ikke længere er pæn og vedligeholdt, så kan du med fordel kontakte os og modtage professionel hjælp.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for bl.a. facaderenovering.

Derfor er vi i stand til at løse både simple og komplicerede opgaver på området, så du skal bare kontakte os, hvis du kunne tænke dig at pifte din facade op.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Opnå flere fordele ved at få lavet en facaderenovering

Der er mange gode grunde til at få foretaget en renovering af facade. Hvis der er tale om en privat bolig, er en renovering typisk med til at øge boligens værdi. Ved erhvervsbygninger vil facaden være med til at danne kundernes førstehåndsindtryk, og derfor kan det godt betale sig at holde den pæn.

Vi har brede kompetencer inden for facaderenovering og kan derfor hjælpe dig, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave. Vi har den rette viden og det optimale værktøj, som sikrer dig et godt og holdbart resultat hver gang.

Vi er hurtige og effektive i vores arbejde, og vi er naturligvis også grundige. Du kan med andre ord trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Vi garanterer høj kvalitet til lave priser

Vi er et meget kvalitetsbevidst firma, og derfor anvender vi udelukkende produkter fra anerkendte mærker i vores arbejde. Det er nemlig med til at sikre høj kvalitet, som er din sikkerhed for veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Selvom kvaliteten er høj, så er vores priser grundlæggende lave.

Det gælder, uanset hvilken opgave vi skal løse, og vi finder altid en så billig pris som muligt.

Ud over veludførte løsninger, så tilbyder vi altid professionel rådgivning og vejledning til alle vores kunder.

Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvordan din facade bliver så vedligeholdelsesfri som muligt, hvilket vi naturligvis gerne hjælper dig med. Du kan med andre ord altid kontakte os, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Hvis din facade trænger til en renovering, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at få professionel hjælp. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver på området. Hos os er du garanteret kvalitetsløsninger til en fordelagtig pris.

For at høre mere om dine muligheder for facaderenovering kan du kontakte os på telefon: 20 66 88 90 eller sende en e-mail til: kim@njtr.dk, så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.