Totalentreprise

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renoveringsprojekter udført som totalentreprise. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Professionelt håndværk - også som totalentreprise

Skal du have bygget nyt eller renoveret, kan det give god mening med en totalentreprise. Så skal du nemlig kun forholde dig til ét firma. Du undgår derfor at skulle koordinere med flere forskellige firmaer, håndværkere og kontaktpersoner. Det er nemt, enkelt og overskueligt. Og Nordjysk Totalrenovering kan hjælpe dig.

I Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renoverings- og byggeprojekter til både private og erhverv, små såvel som store projekter. Mange af vores opgaver klares som totalentrepriser, og derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du skal bruge professionel hjælp til en totalentreprise i Nordjylland. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Få et tilbud på totalentreprise

Står du over for et renoverings- eller byggeprojekt, som du ønsker bliver udført af erfarne fagfolk? Og skal hele processen være så nem og overskuelig som muligt? Så er en totalentreprise en god løsning. Kontakt Nordjysk Totalrenovering i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt eller få et godt tilbud på en totalrenovering.

Vi udfører mange opgaver

Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med at renovere, bygge til og bygge nyt. Det er vores kernekompetence, hvilket du også vil opleve, når du vælger os. Vi hjælper til dagligt kunder i hele Nordjylland og kan derfor også hjælpe dig i mål med dit projekt.

I Nordjysk Totalrenovering tager vi os af større projekter inden for totalentrepriser, f.eks. totalrenovering af huse og totalrenovering af lejligheder, men også mindre opgaver, som renovering af badeværelse eller køkkenrenovering. Ingen opgaver er for små eller store for os, og ønsker du rådgivning eller inspiration, er det selvfølgelig også noget, vi klarer.

Vi er et lokalt og professionelt valg

Når du skal vælge et firma til at hjælpe dig med en totalentreprise er deres faglighed og erfaring naturligvis vigtigt. I vores firma mener vi dog også, at et godt samarbejde, lokalt nærvær og en relation baseret på tillid har meget at sige. Derfor vil du også opleve alt dette, når du vælger Nordjysk Totalrenovering til en opgave.

I samarbejde med andre dygtige fagfolk sørger vi for, at du får den bedste løsning i forhold til dine ønsker og krav. Du skal ikke tænke over planlægning, valg af håndværkere eller udførelse af delopgaver – den del klarer vi. En totalentreprise hos Nordjysk Totalrenovering er derfor en sikkerhed for en god og problemfri proces, der ender med et professionelt resultat.

En totalentreprise betyder, at én totalentreprenør står for hele projektet fra start til slut (og dermed alle delopgaver). Totalentreprisen omfatter både den indledende planlægning og den efterfølgende udførelse. Ved en totalentreprise lægger man ansvaret over på totalentreprenøren, som netop tager sig af alle opgaver.

Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med totalentreprise i Nordjylland. Både i forbindelse med mindre bygge- og renoveringsopgaver, men også ved større projekter. Vi kan derfor varetage dit projekt som totalentreprise, hvis det er dette, du ønsker. Og med base midt i Nordjylland, er det nemt at gøre brug af os og vores dygtige medarbejdere.

Der er flere fordele og ulemper ved en totalentreprise. Men det er der selvfølgelig også ved andre byggeformer. Overordnet set er det dog en smart og populær løsning, som mange får glæde af.

Fordele ved en totalentreprise er bl.a., at alle projektets delopgaver overlades til en totalentreprenør. Det er derfor kun ét firma, som varetager projektet, og som man skal kommunikere med. Det gør projektet mere overskueligt, mens ansvaret også kun ligger hos ét firma. Ulemper ved en totalentreprise er bl.a., at man har færre entreprenører at vælge mellem, og at fleksibiliteten i forbindelse med opgaven måske kan være begrænset.

Hos Nordjysk Totalrenovering oplever vi, at mange vælger os, når der skal udføres en totalentreprise. Vi har erfarne og dygtige specialister i vores firma, og med en række gode samarbejder med andre kompetente firmaer sikres du en professionel løsning.

Nordjysk Totalrenovering tilbyder totalentreprise i Nordjylland, hvilket vi også hjælper mange kunder med. Nogle af de mest almindelige opgaver og projekter, som vi får henvendelser om, er disse:

  • Totalentreprise badeværelse
  • Totalentreprise køkken
  • Totalentreprise tilbygning
  • Totalentreprise sommerhus

Ønsker du professionel hjælp til en totalentreprise i Nordjylland? Og gerne fra et lokalt firma med nordjyske håndværkere? Så er vi et rigtig godt valg. Nordjysk Totalrenovering har nemlig specialister, der kan varetage hele processen af dit projekt.

Med base midt i Nordjylland kan vi hurtigt og nemt hjælpe til. Det gør vi i forvejen, når vi eksempelvis udfører totalentreprise i Hjørring, totalentreprise i Frederikshavn/Sæby eller totalentreprise i Aalborg.

Ønsker du professionel hjælp til en totalentreprise i Hjørring, Hirtshals eller en anden nordjysk by, er Nordjysk Totalrenovering et rigtig godt valg til opgaven. Vi har ikke blot mange års erfaring i branchen og dygtige håndværkere. Vi har også mange glade kunder fra Nordjylland, som vi har hjulpet med små byggeopgaver til større projekter, som eksempelvis totalentreprise ved renovering af huse. Og de er glade og tilfredse, fordi vi har leveret flotte resultater.

Med Nordjysk Totalrenovering får du en kompetent samarbejdspartner, der både er dygtig, lokal og ønsker dig det bedste resultat. Vælger du os til en totalentreprise i Nordjylland, kan du se frem til et godt og tæt samarbejde, hvor vi har dine ønsker og behov i fokus.

Som totalentreprenør står vi for hele projektet; fra den indledende planlægning til den afsluttende udførelse. Vi har et godt og tæt samarbejde med andre kompetente firmaer, som tømrere og malere. Dette sikrer dig et professionelt resultat, hvor alt matcher dine ønsker og behov.

Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med totalentreprise-opgaver. Fra små opgaver med totalentreprise på badeværelser til større totalentrepriser ved renovering af huse, f.eks. totalrenovering af 60’er hus og totalrenovering af 70’er hus. Hos os kan du få hjælp til en række projekter med os som din totalentreprenør. Det kan f.eks. være projekter som disse:

  • Totalentreprise på tilbygning og ombygning
  • Totalentreprise ved renovering af hus
  • Totalentreprise på nyt badeværelse eller køkken

Ønsker du et totalentreprise-tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Både for en uforpligtende snak om dit projekt, men selvfølgelig også, hvis du ønsker et bud på en pris. Og vi hjælper gerne med rådgivning og inspiration, så du får den bedste løsning. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en totalentreprise i Nordjylland. Så kan du også få et totalentreprise-tilbud og dermed bedre overblik.