RENOVERING AF 60’ER HUS

Få din boligdrøm opfyldt hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har stor erfaring med renovering af 60’er huse.

Vi er til at regne med

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker. Det sker kun for firmaer med de bedste anmeldelser og største tilfredshed hos kunderne. Nordjysk Totalrenovering blev desuden udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du se frem til et flot og professionelt resultat. Vi udfører både totalrenovering af 60’er huse, tilbygning til huse samt andre renoveringsopgaver. Og du kan også få rådgivning og inspiration til din kommende husrenovering.

Stor erfaring med renovering af 60’er huse

60’er huse har en karakteristisk stil og skøn charme, som mange boligejere holder meget af og ikke ønsker at ændre på. Det gør andre ejere af et 60’er hus derimod. Er du én af de boligejere, der overvejer en totalrenovering af 60’er hus, er Nordjysk Totalrenovering et trygt og sikkert valg.

Vi er et nordjysk firma med speciale i totalrenovering af huse. Derfor har vi også stor erfaring med renovering af 60’er huse samt andre mindre og større renoveringsopgaver. Skal din bolig have et mere moderne udtryk, men fortsat bevare nogle af husets oprindelige karakteristika, kan vores dygtige folk sørge for et professionelt resultat, der vil skabe glæde i mange år.

Få en god pris på renovering af 60’er hus

Vil du gerne have en god pris på totalrenovering af et 60’er hus, skal du bare kontakte Nordjysk Totalrenovering. Vi har mange års erfaring med totalrenovering af ældre boliger, bl.a. 60’er huse og 70’er huse, og hjælper også gerne med rådgivning og inspiration. Så ender du med det optimale resultat, der passer til dine ønsker og behov. Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

Eksperter i 60'er hus renovering

Boligejere har ofte forskellige behov og præferencer, når det kommer til renovering af deres bolig og ønskerne til den endelige løsning. Af den grund kan renovering af 60’er huse dække over mange forskellige delopgaver – nogle boligejere ønsker måske en komplet modernisering, mens andre boligejere ønsker at bibeholde den karakteristiske 60’er villas udseende og sjæl mest muligt.

For at sikre, at det endelige resultat passer 100 % til ens ønsker og behov, er det vigtigt med professionel hjælp til den kommende renoveringsopgave. Erfaring og ekspertise vil uden tvivl være guld værd, og derfor er det også en klog beslutning at tage kontakt til et firma, der er eksperter i gamle huse udover 60’er huse, f.eks. renovering af 50’er hus, 70’er hus renovering samt 80’er hus renovering.

Vi sikrer dig et flot resultat

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renovering og ombygning af huse fra 1960’erne. Den erfaring dækker over mindre forbedringer af enkelte rum til totalrenovering af 60’er huse.

Vil du gerne finde en dygtig og erfaren samarbejdspartner, der sørger for, at dit boligrenoveringsprojekt kommer godt i mål, er Nordjysk Totalrenovering et trygt valg. Vores mange glade kunder er et godt bevis på dette og sikkerhed for dig om, at du får et professionelt og flot resultat. Vi kan f.eks. hjælpe dig med følgende:

  • Inspiration og rådgivning
  • Ombygning af 60’er hus
  • Totalrenovering af 60’er hus
  • Tilbygning til 60’er hus
  • Facaderenovering på 60’er hus