RENOVERING AF 70’ER HUS

Få professionel hjælp til din boligdrøm. Hos Nordjysk Totalrenovering har vi stor erfaring med ombygning og renovering af 70’er huse.

Du kan regne med os

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker. Dette sker kun for firmaer, der har de bedste anmeldelser og den største kundetilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev også udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering kan du glæde dig til et professionelt og flot resultat. Vi udfører både totalrenovering af 70’er huse samt andre og mindre renoveringsopgaver. Og vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration ift. din husrenovering.

Stor erfaring med totalrenovering af 70’er huse

70’er huse har en særlig stil og charme, som mange boligejere holder meget af og for alt i verden ikke vil ændre på. Det ønsker andre ejere af et 70’er hus derimod. Og er du én af dem, der går med tanker om en totalrenovering af 70’er hus, er Nordjysk Totalrenovering et stærkt valg til det projekt.

Vi er et nordjysk firma med speciale i bl.a. renovering af huse. Derfor har vi også mange års erfaring med renovering af 70’er huse samt andre former for renoveringsopgaver. Ønsker du, at din bolig får et mere moderne udseende og udtryk, men måske bibeholder nogle af husets oprindelige karakteristika, har vi dygtige folk, der kan sikre dig et flot resultat, du får glæde af i mange år.

Få en skræddersyet pris på totalrenovering af 70’er hus

Ønsker du en god pris på totalrenovering af et 70’er hus? Så er det bare med at kontakte Nordjysk Totalrenovering. Vi har mange års erfaring med opgaver inden for totalrenovering, og vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration, så du får den perfekte løsning til dine ønsker og behov. Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

Specialister i 70'er hus renovering

Da boligejere har vidt forskellige præferencer og behov er der også vidt forskellige ønsker til det endelige resultat af en boligrenovering. Renovering af 70’er huse kan derfor dække over mange forskellige opgaver, da nogle boligejere ønsker en komplet modernisering af deres hus, mens andre gerne vil bevare sjælen og udseendet i den karakteristiske 70’er villa.

For at være sikker på, at den færdige løsning matcher ens behov og ønsker 100 %, er det vigtigt, at man får professionel hjælp til det kommende renoveringsprojekt. Og her er ekspertise og erfaring guld værd. Derfor er det også godt givet ud at kontakte et firma med speciale i ældre huse udover 70’er huse, f.eks. renovering af 50’er huse, renovering af 60’er huse og renovering af 80’er huse.

Vi får dit projekt godt i mål

Nordjysk Totalrenovering har mange års erfaring med at renovere huse fra 1970’erne. Det gælder alt fra små forbedringer af enkelte rum til den komplette modernisering af 70’er huse.

Ønsker du en dygtig samarbejdspartner, som får dit boligprojekt godt i mål, er vi et trygt valg. Det vidner vores mange glade kunder om, hvilket derfor også er en sikkerhed for dig om et professionelt resultat. Vi kan bl.a. hjælpe dig med dette:

  • Inspiration og rådgivning
  • Ny tilbygning til 70’er hus
  • Ombygning af 70’er hus
  • Totalrenovering af 70’er hus
  • Energirenovering af 70’er parcelhus
  • Facaderenovering på 70’er hus