Nordjysk Totalrenovering

Om Nordjysk Totalrenovering

Nordjysk-Totalrenovering klarer både simple og avancerede opgaver. Vi lægger gulve, pudser eller beklæder vægge og lofter. Vi opsætter køkkener og istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi renoverer ældre såvel som nyere ejendomme med afsæt i ejendommens oprindelige udseende.

Nordjysk-Totalrenovering har et tæt samarbejde med elektrikere, vvs’ere, smede og malere, som vi kan stå inde for. Vi er desuden medlem af smiley-ordningen Anmeld håndværker, hvor vi har en Elite-status, mange flotte kundeanmeldelser og er blevet nomineret til Årets Håndværker

Som kunde har du mulighed for at vælge os som totalentreprenør. Således står vi for al koordinering mellem de forskellige faggrupper, indtil projektet står færdigt. Vi hjælper gerne med en gennemgang af det ønskede projekt og evt. spørgsmål, der måtte være fra start til slut.

Kontakt Nordjysk-Totalrenovering – din murer i Nordjylland – for en snak om din opgave.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer. Vi ser frem til at høre fra dig.