Tilbygning til hus

Få lavet en professionel tilbygning til dit hus med hjælp fra Nordjysk Totalrenovering. Vi har mange års erfaring og dygtige folk, der sikrer dig et flot resultat. 

Tilbygning til hus med fokus på kvalitet og pris

Er pladsen blevet for trang, og ønsker du en ny tilbygning til dit hus, så du kan få endnu større glæde af din bolig? Når boligen ikke passer perfekt til livet og behovet for plads eller nye rum, kan en ny tilbygning gøre en verden til forskel. Og en tilbygning til dit hus kan sagtens kombineres med en husrenovering, så hele boligen får et løft. 

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med bl.a. tilbygning til parcelhuse. Har du brug for en ny, flot tilbygning til et hus, en garage eller andet, kan vi hjælpe dig godt i mål.

Vi lytter til dine ønsker og drømme, så vi kan hjælpe dig med at få dem opfyldt. Kontakt os derfor, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tilbygning, så du kan få endnu større glæde af din bolig. Hos os får du professionelt, nordjysk håndværk til en god pris.

Få et godt tilbud på en ny tilbygning

Kontakt os for en snak om din opgave og få samtidig et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning. Hos os får du en god pris på din tilbygning, der giver dig værdi for pengene. Og naturligvis flot og gennemført håndværk.

​Vi klarer alt inden for tilbygning

En tilbygning kan udføres i et utal af varianter, og kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Og det kan vi være behjælpelige med hos Nordjysk Totalrenovering. Det drejer sig om forskellige former for tilbygninger, f.eks. disse:

 • Tilbygning til garage
 • Tilbygning af udestue eller ombygning af udestue til ekstra værelse
 • Tilbygning til sommerhus eller 1. sal i et hus
 • Rumdeling til for eksempel børneværelser
 • Udvidelse af badeværelse
 • …samt mange andre former for tilbygning

Mange års erfaring i Nordjylland

Nordjysk Totalrenovering er specialister i murerarbejde til både private og erhverv. Og med mange år i branchen er en tilbygning til huse derfor også et område, vi eksperter i. Det gælder i høj grad tilbygning til huse, men også tilbygning til sommerhuse og andre fritidsboliger.

Vi kontaktes ofte, når der er behov for et murerfirma i Nordjylland, som har dygtige folk, men også den nødvendige erfaring til at kunne levere professionelle resultater uanset byggeopgave. Derfor tilbyder vi også vores hjælp, når der skal laves en ny tilbygning i Nordjylland, hvad end det er for private eller til erhverv.

Ny tilbygning til et gammelt hus

Ejer du et ældre hus, er det helt sikkert oplagt at se nærmere på en ny tilbygning, der kan give ekstra kvadratmeter, eller omdanne det nuværende areal på anden vis, så du får bedre udnyttelse af dine eksisterende kvadratmeter.

Her kan Nordjysk Totalrenovering også hjælpe dig. Vi har stor erfaring med gamle huse, f.eks. tilbygning til 50’er hus og tilbygning til 60’er hus, men også lidt nyere af slagsen, som tilbygning til 70’er hus og tilbygning til 80’er hus.

Vi bidrager gerne med inspiration og rådgivning om udformning, valg af materialer og meget mere. Så kontakt os endelig, hvis du bor i et gammelt hus og overvejer at bygge til.

Få en god pris på en tilbygning

Hos Nordjysk Totalrenovering er vi specialister, når det kommer til bygge- og renoveringsopgaver til både private og erhverv. Det solide håndværk er vores varemærke, og vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

En vigtig faktor, når du overvejer at bygge til, er hvad det koster at lave en tilbygning. Hos Nordjysk Totalrenovering kan du altid få en skræddersyet pris tilbygning til parcelhus, murermestervilla, sommerhus, eller andet. Du skal blot kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

En tilbygning er i bund og grund en udvidelse af boligen, der giver dig ekstra kvadratmeter i form af et større grundareal. Tilbygning til huse ses f.eks. som en tilbygning af en udestue eller en garage til den eksisterende bolig. På den måde får man mere plads i boligen. En tilbygning er derfor også et oplagt alternativ til en flytning, hvis ønsket er flere kvadratmeter eller manglende rum i boligen.

Prisen på tilbygning til huse og sommerhuse varierer meget – også i Nordjylland. Og det er der flere grunde til. En pris på tilbygning afhænger f.eks. af, hvilken form for tilbygning der er tale om, aktuelle materialepriser, størrelsen på tilbygningen og mange andre faktorer. En tommelfingerregel siger dog, at du kan regne med en pris på mindst 15-20.000 kr. pr. m2 tilbygning for almindelige rum, mens den kan være højere for badeværelse og køkken. I Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med tilbygning til parcelhuse, garager, sommerhuse m.m., så vi kan naturligvis sagtens give dig en god pris på en ny tilbygning.

En ny tilbygning til et hus er sjældent billig, for det koster at ombygge ens bolig. Men du kan dog sagtens få en billig tilbygning på den måde, at du kan få udført arbejdet med billige materialer og med færrest mulige ekstra kvadratmeter.

Skal du have lavet en tilbygning i Nordjylland og er på udkig efter et murerfirma, der kan klare opgaven for dig, er Nordjysk Totalrenovering et godt valg. Vi har nemlig mange års erfaring med tilbygning til huse, garager og sommerhuse. For os gør det ingen forskel, hvilken slags tilbygning du ønsker. Det kan f.eks. være en ny tilbygning til en murermestervilla eller en tilbygning til et parcelhus, hvor vi viderefører husets eksisterende stil. Men det kan også være en ny tilbygning i en anderledes og mere moderne stil – eller en løsning midt i mellem, som giver dig lidt af det hele.

Går du med overvejelser om at få lavet en ny tilbygning? Så er Nordjysk Totalrenovering et rigtig godt valg til opgaven, da vi har mange års erfaring med tilbygning i Nordjylland. Vi kan sikre dig et professionelt resultat med fokus på det gode håndværk til en god pris. Og det gør ingen forskel, om det er en tilbygning til et parcelhus eller sommerhus. Vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration, så du føler dig helt sikker i dit valg.
Ejer du et sommerhus, som du føler mangler kvadratmeter? Eller mangler der værelser eller en ny udestue? Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med tilbygning til sommerhuse i Nordjylland. Vi kan derfor hjælpe med tilbygning af udestue eller flere værelser, så du kan få endnu mere plads og glæde af dit sommerhus. Og vi hjælper gerne med tilbygning i træ, så dit sommerhus bevarer sin flotte stil – eller i andre materialer.
Skal du have hjælp til en tilbygning i Nordjylland? Så er Nordjysk Totalrenovering et rigtig godt valg. Vi holder til midt i det nordjyske tæt på motorvej og kan derfor nemt hjælpe med en ny tilbygning i Nordjylland, hvor end det er. Ønsker du mere plads i din bolig, og samtidig at du får hjælp af et lokalt, nordjysk firma, er Nordjysk Totalrenovering et trygt valg. Kontakt os derfor gerne for en uforpligtende snak om din opgave. Så kan vi samtidig give dig et tilbud med en god pris på en ny tilbygning til dit hus eller sommerhus.

I Nordjysk Totalrenovering udfører vi mange opgaver med tilbygning i Nordjylland. Tilbygning af huse og sommerhuse er nemlig et af vores specialer, hvilket også betyder, at du kan få lavet den form for tilbygning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vi lytter meget gerne til din ønsker og forventninger. Og med vores viden og erfaring sørger vi for en løsning, der passer så godt som muligt til dig og din familie. Det kan f.eks. være en tilbygning som disse, du kan få udført af os:

 • Tilbygning til parcelhus
 • Tilbygning til sommerhus
 • Tilbygning af entré
 • Tilbygning af udestue
 • Tilbygning med garage
 • Tilbygning i træ til murstenshus
 • Tilbygning til 1. sal