Tilbygning til hus

Ønsker du professionel hjælp til en tilbygning til dit hus eller sommerhus? Kontakt Nordjysk-Totalrenovering og få opgaven løst af dygtige folk med mange års erfaring. 

Professionel tilbygning til huse og sommerhuse

En tilbygning kan udføres i mange forskellige varianter​ og kan på elegant vis integreres med de eksisterende rammer og omgivelser. Ved en ganske almindelig tilbygning eller tilbygning til sommerhuse kan vi blandt andet hjælpe med opgaver som disse:

 • Ny udestue
 • Ombygning af udestue til ekstra værelse
 • Tilbygning med stue/opholdsrum
 • Rumdeling til for eksempel børneværelser
 • Udvidelse af badeværelse
 • …mange andre former for tilbygning

 

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med små og store bygge- og renoveringsopgaver. Tilbygning til huse kan derfor sagtens kombineres med en husrenovering, så hele boligen får et løft. Vi lytter gerne til dine ønsker og drømme, så vi kan hjælpe dig med at få dem opfyldt.

Få et godt tilbud på en ny tilbygning

Kontakt os for en snak om din opgave og få samtidig et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning. Hos os får du en god pris på din tilbygning, der giver dig værdi for pengene. Og naturligvis flot og gennemført håndværk.

​Vi klarer alt inden for tilbygning

Tilbygning kan udføres i et utal af varianter​, og kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Ved ganske almindelig tilbygning samt tilbygning af sommerhus kan vi blandt andet være behjælpelige ved:

 • Ny udestue
 • Ombygning af udestue til ekstra værelse
 • Tilbygning med stue/opholdsrum
 • Rumdeling til for eksempel børneværelser
 • Udvidelse af badeværelse
 • …samt mange andre former for tilbygning

Vi giver gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet på din nye tilbygning startes.​ Uanset hvad du ønsker af tilbygning af sommerhus eller andet, vil vi skræddersy en løsning der passer perfekt til jeres hus. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

Mange års erfaring med tilbygning i Nordjylland

Nordjysk Totalrenovering er specialister i murerarbejde til både private og erhverv. Og med mange år i branchen er en tilbygning til huse derfor også et område, vi eksperter i. Det gælder i høj grad tilbygning til huse, men også tilbygning til sommerhuse og andre fritidsboliger.

Vi kontaktes ofte, når der er behov for et murerfirma i Nordjylland, som har dygtige folk, men også den nødvendige erfaring til at kunne levere professionelle resultater uanset byggeopgave. Derfor tilbyder vi også vores hjælp, når der skal laves en ny tilbygning i Nordjylland, hvad end det er for private eller til erhverv.

En tilbygning er i bund og grund en udvidelse af boligen, der giver dig ekstra kvadratmeter i form af et større grundareal. Tilbygning til huse ses f.eks. som en tilbygning af en udestue eller en garage til den eksisterende bolig. På den måde får man mere plads i boligen. En tilbygning er derfor også et oplagt alternativ til en flytning, hvis ønsket er flere kvadratmeter eller manglende rum i boligen.
Prisen på tilbygning til huse og sommerhuse varierer meget – også i Nordjylland. Og det er der flere grunde til. En pris på en tilbygning i Nordjylland afhænger f.eks. af, hvilken form for tilbygning der er tale om, aktuelle materialepriser og mange andre faktorer. En tommelfingerregel siger dog, at du kan regne med en pris på mindst 20.000 kr. pr. m2 tilbygning for almindelige rum, mens den kan være højere for badeværelse og køkken. I Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med tilbygninger i Nordjylland, så vi kan naturligvis sagtens give dig en god pris på en ny tilbygning.
Skal du have lavet en tilbygning i Nordjylland og er på udkig efter et murerfirma, der kan klare opgaven for dig, er Nordjysk Totalrenovering et godt valg. Vi har nemlig mange års erfaring med tilbygninger til huse og sommerhuse. For os gør det ingen forskel, hvilken slags tilbygning du ønsker. Det kan f.eks. være en ny tilbygning, hvor vi kopierer husets eksisterende stil. Men det kan også være en ny tilbygning i en anderledes og mere moderne stil – eller en løsning midt i mellem, som giver dig lidt af det hele.
Går du med overvejelser om at få lavet en ny tilbygning? Så er Nordjysk Totalrenovering et rigtig godt valg til opgaven, da vi har mange års erfaring med tilbygning i Nordjylland. Vi kan sikre dig et professionelt resultat med fokus på det gode håndværk til en god pris. Og det gør ingen forskel, om det er en tilbygning til et parcelhus eller sommerhus. Vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration, så du føler dig helt sikker i dit valg.
Ejer du et sommerhus, som du føler mangler kvadratmeter? Eller mangler der værelser eller en ny udestue? Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med tilbygning til sommerhuse i Nordjylland. Vi kan derfor hjælpe med tilbygning af udestue eller flere værelser, så du kan få endnu mere plads og glæde af dit sommerhus. Og vi hjælper gerne med tilbygning i træ, så dit sommerhus bevarer sin flotte stil – eller i andre materialer.
Skal du have hjælp til en tilbygning i Nordjylland? Så er Nordjysk Totalrenovering et rigtig godt valg. Vi holder til midt i det nordjyske tæt på motorvej og kan derfor nemt hjælpe med en ny tilbygning i Nordjylland, hvor end det er. Ønsker du mere plads i din bolig, og samtidig at du får hjælp af et lokalt, nordjysk firma, er Nordjysk Totalrenovering et trygt valg. Kontakt os derfor gerne for en uforpligtende snak om din opgave. Så kan vi samtidig give dig et tilbud med en god pris på en ny tilbygning til dit hus eller sommerhus.

I Nordjysk Totalrenovering udfører vi mange opgaver med tilbygning i Nordjylland. Tilbygning af huse og sommerhuse er nemlig et af vores specialer, hvilket også betyder, at du kan få lavet den form for tilbygning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vi lytter meget gerne til din ønsker og forventninger. Og med vores viden og erfaring sørger vi for en løsning, der passer så godt som muligt til dig og din familie. Det kan f.eks. være en tilbygning som disse, du kan få udført af os:

 • Tilbygning til parcelhus
 • Tilbygning til sommerhus
 • Tilbygning af entré
 • Tilbygning af udestue
 • Tilbygning med garage
 • Tilbygning i træ til murstenshus
 • Tilbygning til 1. sal