UDSKIFTNING AF FUGER

Ønsker du professionel hjælp til reparation af fuger? Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag.

Udskiftning af fuger i køkken, bad og på facade​

Skal du have udskiftet fugerne på facaden, eller trænger dine fuger på badeværelset eller i køkkenet til en opgradering? Hos Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring i murerbranchen – også med udskiftning af fuger hos både private og erhverv.

Vi er et murerfirma, der holder til i Hjørring, men vores kundekreds dækker både Hjørring, Aalborg, Skagen og andre byer i området. Hvis du har brug for udskiftning af fuger i en tilsvarende by, kører vi gerne ud til dig og hjælper dig med din opgave.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi garanterer professionel, grundig og flot udskiftning af fuger

Fuger bliver med tiden nedbrudt, og det er derfor vigtigt, at de bliver udskiftet med jævne mellemrum.

I de mange år vi har eksisteret, har vi varetaget opgaver med udskiftning af fuger rigtig mange gange. Derfor kan du trygt overlade det til os at udskifte dine fuger, uanset hvor i dit hus eller bygning det er aktuelt.

​Når du vælger os til arbejdet, garanterer vi professionel, grundig og flot fugning – hver gang.

Vi kan bl.a. udskifte fuger i:

  • Vinduer
  • Døre
  • Badeværelse
  • Køkken
  • Facade
  • Betonelementer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med netop din opgave.

Kontakt os for et tilbud på udskiftning af fuger

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du tænker, vi kan hjælpe dig. Vi udarbejder også gerne et personligt, uforpligtende tilbud til en god pris til dig på udskiftning af fuger, hvis du ønsker det. Du kan træffe os alle ugens dage ved at ringe til os på telefon 20 66 88 90 eller sende os en e-mail til kim@njtr.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så ringer vi dig op indenfor tre hverdage.