Renovering af køkken

Få det nye køkken du drømmer om hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har stor erfaring med renovering af køkkener, dygtige samarbejdspartnere og løser hele opgaven for dig.

Vi har mange glade kunder

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker. Det sker for virksomheder med de bedste kundeanmeldelser og den største tilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev også udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Hos Nordjysk Totalrenovering får du et flot og professionelt resultat. Vi udfører både totalrenoveringer og mindre renoveringsopgaver. Og vi kan også hjælpe dig med inspiration og rådgivning ift. dit drømmekøkken.

Vi hjælper dig med dit nye drømmekøkken

​Drømmer du om et nyt og moderne køkken, som familien kan få stor glæde og nytte af? Hos Nordjysk Totalrenovering har vi stor erfaring med at renovere køkkener – som totalrenovering af køkken eller blot mindre opgaver.

I samarbejde med Svane Køkkenet og Invita Køkkener har du mulighed for at få en professionel opsætning og et nyt køkken, uanset om det er hele køkkenet, du skal have udskiftet eller blot dele af det. Med vores hjælp er det nemt at få et nyt køkken med moderne design og funktionalitet.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere eller for at få en uforpligtende pris på en køkkenrenovering.

Kontakt os og få en pris på køkkenrenovering

Hos Nordjysk-Totalrenovering kan du altid få hjælp til en professionel renovering af dit køkken. Vi har stor erfaring på området, og med vores dygtige samarbejdspartnere har vi hjulpet mange kunder i Nordjylland. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – og få en skræddersyet pris på renovering af køkkenet i dit hjem.

Få en flot og professionel køkkenrenovering

For rigtig mange mennesker er køkkenet et af de vigtigste rum i huset, da det er i dette rum, at familien samles, og det er her, man starter dagen med morgenmad, og senere kokkerer et lækkert aftensmåltid. Derfor er det vigtigt, at køkkenet passer til det behov, som du måtte have.

Et nyt køkken skal stå helt perfekt, så det virkelig kan skabe glæde og nytte. Og med mange års erfaring kan vi sikre  det gode kvalitetsarbejde – bl.a. igennem en god dialog med dig om dine ønsker til dit nye køkken. Vi arbejder effektivt og professionelt, så du får den ønskede hjælp til en køkkenrenovering. ​Når det kommer til renovering af køkkener, har vi mange års erfaring på området og kan derfor hjælpe dig godt i mål.

Kontakt os og få en pris

Vi er klar til at tage en snak med dig og hjælp dig godt på vej, f.eks. med rådgivning om en god løsning for dig, når det kommer til renovering af køkken. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af et køkken – både mindre opgaver eller totalrenovering af  køkken.

I samarbejde med Svane Køkkenet sørger vi for, at du får et køkken, der opfylder alle dine ønsker og krav. Vi er med fra start til slut i hele processen, uanset om det omhandler en gennemgående totalrenovering af dit køkken eller blot opsætning af nyt køkken.

Hos os får du en skræddersyet pris på et nyt køkken igennem en professionel køkkenrenovering. Kontakt os allerede i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Der er ingen fast regel for, hvornår du skal renovere dit køkken. Det afhænger nemlig af forskellige faktorer, som køkkenets alder og stand samt dine personlige behov og præferencer for udseende og funktionalitet. Typisk kan det være en god idé at overveje en køkkenrenovering, når dit køkken er mere end 10-15 år gammelt eller begynder at vise tegn på betydelig slitage, umoderne udseende eller akutte funktionsproblemer. I sidste ende er det et meget personligt valg, om man ønsker at renovere køkkenet – og det er f.eks. ofte i forbindelse med indflytning til en ny bolig, at man overvejer en køkken- eller badeværelsesrenovering. Eller i forbindelse med, at man renoverer lejlighed eller renoverer hus

Hvor lang tid en køkkenrenovering tager kan naturligvis variere en del og afhænger bl.a. af omfanget af renoveringen. Mindre renoveringer kan tage et par dage eller uger, mens omfattende totalrenoveringer kan strække sig over flere måneder.

Ja, vi hjælper gerne med montering af køkken. Har du allerede selv fjernet det eksisterende køkken, kan vi nemt hjælpe med montering og opsætning af nyt køkken, som inventar og andet. Det er en opgave, vi ofte udfører, så kontakt os endelige, hvis du ønsker professionel hjælp og sikkerhed for, at køkkenmonteringen klares på bedste vis.

Ja, det kan vi. Vi kan sagtens fjerne det gamle køkken og inventar for dig samt klare opsætning af nyt køkken og inventar. Hos Nordjysk-Totalrenovering har vi mange års erfaring inden for afmontering, renovering og opsætning af køkken, så du kan være helt sikker på, at det færdige resultat er i top.

I teorien, ja. Men ofte kan der opstå uforudsete problemer med afmontering eller opsætning af inventar. Af den grund er det en rigtig god idé at få hjælp af erfarne fagfolk, som ved, hvordan køkkenrenoveringen udføres på bedste vis og med det flotteste resultat til følge.

Ja, du kan sagtens få en pris på renovering af køkken. Når du kontakter os, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, der vil indeholde en skræddersyet pris på køkkenrenovering. Før du kan få en pris på renovering af dit køkken, har vi naturligvis brug for at høre mere om opgaven og dine idéer og tanker i forhold til det færdige resultat. Med den viden kan vi nemmere give dig et tilbud og en pris på renovering af dit køkken.