Køkkenrenovering og montering

Køkkenrenovering og køkkenmontering i dit hjem

​Drømmer du om et nyt køkken? Hos Nordjysk Totalrenovering kan vi også klare køkkenmontering eller en køkkenrenovering. Vi sørger for en professionel køkkenopsætning, uanset om det er hele køkkenet, du skal have skiftet ud, eller blot er dele af det. Denne service yder vi i og omkring Hjørring, da vi har base her. Vores primære kundekreds strækker sig helt fra Aalborg til Skagen, og geografien er derfor ikke den store begrænsning.

Kontakt dit murerfirma

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt hvilken pris vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til din murer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

En køkkenrenovering udført professionelt og effektivt

Med mange års erfaring som murer ved vi, at det gode kvalitetsarbejde sikres igennem en god dialog med dig som kunde. På den måde undgår vi misforståelser, og alle standarder og krav er klarlagte. Vi arbejder effektivt og professionelt, så altid vi leverer en køkkenmontering og en køkkenrenovering som vi kan stå inde for.

​Det gode valg, når det kommer til køkkenmontering

For rigtig mange mennesker er køkkenet et af de vigtigste rum i huset, da det er i dette rum, at familien samles, og det er her, man starter dagen med morgenmad, og senere kokkerer et lækkert aftensmåltid. Derfor er det vigtigt, at køkkenet passer til det behov, som du måtte have.

Vi kan hjælpe dig med at opfylde disse behov. I samarbejde med Svane Køkkenet sørger vi for, at du får et køkken, der opfylder alle dine ønsker og krav. Vi er med fra start til slut i hele processen, uanset om det omhandler renovering eller opsætning af køkken.

Kontakt os og hør mere

Vi står klar til at tage en snak med dig og rådgive dig om, hvad der er den mest passende løsning for dig, når det kommer til montering af køkken. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på køkkenmontering. Vi giver dig en attraktiv pris på et helt nyt køkken ved køkkenrenovering eller køkkenmontering, samtidig med at vi sørger for at levere en kvalitet, der vil få vores konkurrenter til at spærre øjnene op. Ring på telefon 20 66 88 90​ eller send en e-mail til kim@njtr.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.