Køkkenrenovering og -montering

Få professionel hjælp til renovering af køkken i dit hjem. Nordjysk-Totalrenovering har mange års erfaring på området, dygtige samarbejdspartnere og løser hele opgaven for dig.

Vi hjælper dig med dit nye drømmekøkken

​Drømmer du om et nyt og moderne køkken, som familien kan få stor glæde og nytte af? Hos Nordjysk Totalrenovering har vi stor erfaring med at renovere køkkener – som totalrenovering af køkken eller blot mindre opgaver.

I samarbejde med Svane Køkkenet sørger vi for en professionel køkkenopsætning, uanset om det er hele køkkenet, du skal have udskiftet eller blot dele af det. Med vores hjælp er det nemt at få et nyt køkken med moderne design og funktionalitet.  

Kontakt os og få en pris på køkkenrenovering

Hos Nordjysk-Totalrenovering kan du altid få hjælp til en professionel renovering af dit køkken. Vi har stor erfaring på området – kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få samtidig en skræddersyet pris på renovering af dit køkken.

En køkkenrenovering udført professionelt og effektivt

Et nyt køkken skal stå helt perfekt, så det virkelig kan skabe glæde og nytte. Og med mange års erfaring kan vi sikre  det gode kvalitetsarbejde – bl.a. igennem en god dialog med dig om dine ønsker til dit nye køkken. Vi arbejder effektivt og professionelt, så du får den ønskede hjælp til en køkkenrenovering.

​Det gode valg, når det kommer til køkkenmontering

For rigtig mange mennesker er køkkenet et af de vigtigste rum i huset, da det er i dette rum, at familien samles, og det er her, man starter dagen med morgenmad, og senere kokkerer et lækkert aftensmåltid. Derfor er det vigtigt, at køkkenet passer til det behov, som du måtte have.

Når det kommer til renovering af køkkener, har vi mange års erfaring på området og kan derfor hjælpe dig godt i mål. I samarbejde med Svane Køkkenet sørger vi for, at du får et køkken, der opfylder alle dine ønsker og krav. Vi er med fra start til slut i hele processen, uanset om det omhandler en gennemgående totalrenovering af dit køkken eller blot opsætning af nyt køkken.

Kontakt os og hør mere

Vi er klar til at tage en snak med dig og hjælp dig godt på vej, f.eks. med rådgivning om en god løsning for dig, når det kommer til renovering af køkken. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på køkkenmontering. Hos os får du en skræddersyet pris på et nyt køkken igennem en professionel køkkenrenovering. Kontakt os allerede i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Der er ingen fast regel for, hvornår du skal renovere dit køkken. Det afhænger nemlig af forskellige faktorer, som køkkenets alder og stand samt dine personlige behov og præferencer for udseende og funktionalitet. Typisk kan det være en god idé at overveje en køkkenrenovering, når dit køkken er mere end 10-15 år gammelt eller begynder at vise tegn på betydelig slitage, umoderne udseende eller akutte funktionsproblemer. I sidste ende er det et meget personligt valg, om man ønsker at renovere køkkenet – og det er f.eks. ofte i forbindelse med indflytning til en ny bolig, at man overvejer en køkken- eller badeværelsesrenovering.

Hvor lang tid en køkkenrenovering tager kan naturligvis variere en del og afhænger bl.a. af omfanget af renoveringen. Mindre renoveringer kan tage et par dage eller uger, mens omfattende totalrenoveringer kan strække sig over flere måneder.

Ja, vi hjælper gerne med montering af køkken. Har du allerede selv fjernet det eksisterende køkken, kan vi nemt hjælpe med montering og opsætning af nyt køkken, som inventar og andet. Det er en opgave, vi ofte udfører, så kontakt os endelige, hvis du ønsker professionel hjælp og sikkerhed for, at køkkenmonteringen klares på bedste vis.

Ja, det kan vi. Vi kan sagtens fjerne det gamle køkken og inventar for dig samt klare opsætning af nyt køkken og inventar. Hos Nordjysk-Totalrenovering har vi mange års erfaring inden for afmontering, renovering og opsætning af køkken, så du kan være helt sikker på, at det færdige resultat er i top.

I teorien, ja. Men ofte kan der opstå uforudsete problemer med afmontering eller opsætning af inventar. Af den grund er det en rigtig god idé at få hjælp af erfarne fagfolk, som ved, hvordan køkkenrenoveringen udføres på bedste vis og med det flotteste resultat til følge.

Ja, du kan sagtens få en pris på renovering af køkken. Når du kontakter os, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, der vil indeholde en skræddersyet pris på køkkenrenovering. Før du kan få en pris på renovering af dit køkken, har vi naturligvis brug for at høre mere om opgaven og dine idéer og tanker i forhold til det færdige resultat. Med den viden kan vi nemmere give dig et tilbud og en pris på renovering af dit køkken.