RENOVERING AF 80’ER HUS

Nordjysk Totalrenovering har stor erfaring med renovering af 80’er huse og kan hjælpe dig helt i mål med din boligdrøm.

Vi er til at regne med

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker, hvilket kun sker kun for firmaer med de bedste anmeldelser og den største tilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev også udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Med hjælp fra Nordjysk Totalrenovering kan du se frem til et flot og professionelt resultat. Vi kan hjælpe dig med totalrenovering af 80’er hus samt andre, mindre renoveringsopgaver. Og vi kan også hjælpe dig med rådgivning og inspiration omkring din husrenovering.

Vi har stor erfaring med renovering af 80’er huse

Huse fra 1980’erne har en karakteristisk stil, der er nem at genkende, og en charme, som mange boligejere holder meget af. Af den grund ønsker mange ikke at ændre på boligens udvendige udseende. Men indvendigt kan en modernisering sagtens være noget, de fleste ejere af et hus fra 80’erne ønsker sig. Går du med overvejelser om en totalrenovering eller delvis renovering af 80’er hus, er Nordjysk Totalrenovering et trygt og sikkert valg.

Vi er et firma med speciale i renovering af huse og har bl.a. stor erfaring med totalrenovering af 80’er huse samt mindre renoveringsopgaver. Ønsker du en bolig med et mere moderne udtryk, som fortsat bibeholder husets oprindelige karakteristika? Så kan vores dygtige folk hjælpe dig godt i mål, så du får et professionelt resultat, der vil skabe mange års glæde.

Få en skræddersyet pris på totalrenovering af 80’er hus

Vil du gerne have en god pris på renovering af et hus fra 1980’erne? Så er det bare med at kontakte Nordjysk Totalrenovering. Vi har stor erfaring inden for totalrenovering, og vi hjælper også med rådgivning og inspiration, så du ender med den perfekte løsning. Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud.

Vi er eksperter i 80'er hus renovering

Der vil typisk være forskellige behov og præferencer hos boligejere, der ønsker at renovere deres bolig. Derfor kan en opgave med renovering af et 80’er hus også dække over forskellige delopgaver. Nogle boligejere vil måske gerne have hjælp til en totalrenovering, hvorimod andre boligejere for alt i verden vil bevare den karakteristiske 80’er villas sjæl og udseende.

For at sikre, at dine ønsker og behov passer fuldstændigt til det endelige resultat, er professionel og kompetent hjælp et godt valg til det kommende renoveringsprojekt. For mange års erfaring og solid ekspertise er uden tvivl værdifuldt. Derfor er det også en klog beslutning at kontakte et firma, som er eksperter i ældre huse udover 80’er huse, f.eks. 50’er hus renovering, 60’er hus renovering og renovering af 70’er huse. Tilgangen til ældre huse er nemlig ofte den samme.

Hos os får du et flot resultat

Nordjysk Totalrenovering har stor erfaring med at renovere og ombygge huse – herunder modernisering af huse fra 1980’erne. Vores erfaring gælder alt fra mindre opgaver og renovering af enkelte rum til totalrenovering af 80’er huse. Hos os kan du altså få klaret enhver renoveringsopgave.

Ønsker du en erfaren samarbejdspartner, som sikrer, at din boligrenovering ender med et flot og professionelt resultat? Så er det Nordjysk Totalrenovering, du skal kontakte. Vi er et trygt valg, og vores mange tilfredse kunder er et solidt bevis på dette. Det er også en sikkerhed for dig om, at du får det ønskede resultat hos os. Vi kan f.eks. hjælpe dig med disse opgaver:

  • Rådgivning og inspiration
  • Mindre renovering af 80’er hus
  • Totalrenovering af 80’er hus
  • Ombygning af 80’er hus
  • Tilbygning til 80’er hus