RENOVERING AF 50’ER HUS

Få hjælp til din boligdrøm hos Nordjysk Totalrenovering. Vi har stor erfaring med renovering af 50’er huse.

Du kan stole på os

Nordjysk Totalrenovering er ELITE Håndværker hos Anmeld Håndværker, hvilket kun sker for virksomheder med de bedste anmeldelser og den største tilfredshed. Nordjysk Totalrenovering blev også udnævnt som ét af de bedste murerfirmaer i 2022.

Med Nordjysk Totalrenovering kan du se frem til et flot og professionelt udført resultat. Vi udfører både totalrenovering af 50’er huse samt andre og mindre renoveringsopgaver. Vi hjælper også gerne med inspiration og rådgivning i forhold til din husrenovering.

Vi har stor erfaring med renovering af 50’er huse

Huse fra 1950’erne har en karakteristisk stil, som mange boligejere sætter stor pris på og ikke ønsker at ændre for meget på. Det vil andre ejere af et 50’er hus derimod gerne. Og er du én af de personer, der overvejer en renovering af et 50’er hus, er Nordjysk Totalrenovering et godt valg til opgaven.

Nordjysk Totalrenovering er et firma med ekspertise i bl.a. husrenovering. Vi har stor erfaring med forskellige huse og opgaver herunder renovering af 50’er huse. Ser du gerne, at din bolig får et mere moderne udseende og nutidigt udtryk, men måske bibeholder dele af husets oprindelige karakteristika? Så har vi dygtige folk, som kan hjælpe dig i mål og sikre dig et professionelt resultat, du vil få glæde af i mange år.

Få en skræddersyet pris på renovering af hus fra 1950’erne

Vil du gerne have en god pris på totalrenovering af et 50’er hus, er det bare med at kontakte Nordjysk Totalrenovering. Vi har nemlig mange års erfaring med totalrenovering og andre renoveringsopgaver – og vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration, så du ender med den perfekte løsning til dit behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ekspert i renovering af 50'er huse

Boligejeres præferencer og behov er vidt forskellige. Derfor er der også mange forskellige ønsker til slutresultatet i forbindelse med renovering af en bolig. Af den grund kan renovering af 50’er huse også omfatte vidt forskellige opgaver – nogle boligejere ønsker f.eks. en komplet modernisering af deres 50’er hus, hvorimod andre foretrækker at bevare så mest mulig sjæl og udseende i den karakteristiske 50’er villa.

Vil du være helt sikker på, at den endelige løsning matcher dine behov og ønsker fuldstændigt, er det vigtigt, at du får hjælp af specialister til den kommende renoveringsopgave. For faglighed og erfaring betyder alt. Og hos Nordjysk Totalrenovering er vi vant til at renovere huse fra forskellige årtier, f.eks. renovering af 60’er huse og huse fra 1950’erne. Men også renovering af 70’er huse og renovering af 80’er huse.

Vi garanterer dig et flot resultat

I Nordjysk Totalrenovering har vi mange års erfaring med renoveringsarbejde – bl.a. renovering af huse fra 1950’erne. Disse opgaver dækker over mindre forbedringer af ét eller flere rum til komplet modernisering af 50’er huse.

Vil du gerne indlede et samarbejde med en specialist på området, så du er sikker på, at dit renoveringsprojekt kommer godt i mål? Så er vi et trygt og godt valg, hvilket vores mange tilfredse kunder vidner om. Det er en sikkerhed for dig – og vi kan bl.a. hjælpe med dette:

  • Inspiration og rådgivning
  • Tilbygning til 50’er hus
  • Ombygning af 50’er hus
  • Totalrenovering af 50’er hus
  • Energirenovering af 50’er parcelhus