Renovering af hus Frederikshavn og Sæby

Vi er specialister i renovering af huse

Søger du hjælp til en husrenovering i Frederikshavn eller Sæby? Nordjysk Totalrenovering er et nordjysk firma med mange års erfaring inden for bygge- og renoveringsprojekter. Vi udfører opgaver for både private og virksomheder og kan derfor hjælpe når der er behov for renovering af huse i Frederikshavn og Sæby – og mange andre nordjyske byer.

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi en professionel tilgang til alle opgaver. Du kan derfor være helt sikker på, at din opgave løses til tiden og på bedste vis. Kontakt os allerede i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på en husrenovering.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du hjælp til et bygge- eller renoveringsprojekt i Frederikshavn, Sæby eller omegn? Så er Nordjysk Totalrenovering klar til at hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave og få samtidig et skræddersyet tilbud på din opgave.

Nordjysk Totalrenovering er et murerfirma med mange års erfaring i branchen samt et hav af udførte opgaver hos både private og virksomheder. Det har ført til mange glade kunder – bl.a. i Frederikshavn og Sæby. Det østlige Vendsyssel er nemlig et af flere områder, hvor vi udfører bygge- og renoveringsopgaver. Ved renovering af huse i Frederikshavn og Sæby er det f.eks. opgaver som disse, vi kan udføre:

  • Facaderenovering
  • Tilbygning og ombygning
  • Renovering af badeværelse
  • Udskiftning og opsætning af køkken
  • Klinke- og flisearbejde

Nordjysk Totalrenovering er et firma med nordjyske rødder. Skal du bruge en dygtig og erfaren murer i Frederikshavn eller Sæby, kan du trygt kontakte os og få hjælp af vores fagspecialister. Vi kan både hjælpe dig med en husrenovering i Frederikshavn eller Sæby. Men også mange andre opgaver.

Nordjysk Totalrenovering er et godt valg, når der er brug for en murer i Nordjylland. Vi har dygtige folk med mange års erfaring, og vi hjælper gerne i både Frederikshavn, Sæby og omegn – ja for den sags skyld i hele Nordjylland.

Når det kommer til renovering af huse i Frederikshavn, Sæby og andre nordjyske byer, har vi erfaringen til at hjælpe. Både med småopgaver, som udskiftning af inventar, til større projekter, f.eks. en komplet renovering af flere rum.

Skal du bruge professionel hjælp til en husrenovering i Frederikshavn eller Sæby og ønsker et lokalt, nordjysk firma, er det Nordjysk Totalrenovering, du bør kontakte. Med mange glade kunder og flotte resultater bag os får du 100 % sikkerhed for et gennemført resultat.

Hos Nordjysk Totalrenovering udfører vi indimellem en renovering af badeværelse i Frederikshavn og Sæby. Eller af køkkener, stuer og værelser. Nogle kunder ønsker bedre udnyttelse af deres eksisterende plads, mens andre gerne vil have flere kvadratmeter, f.eks. ved en ombygning eller tilbygning til deres hus.

Renovering af huse i Frederikshavn og Sæby samt andre nærliggende byer står højt på vores liste over opgaver, vi gerne udfører. Og når vi først er i gang med at renovere, giver det god mening at klare flere opgaver i samme omgang. Ikke kun af økonomiske grunde, men også fordi det skaber et mere gennemført resultat.

I Nordjysk Totalrenovering hyres vi ikke kun til renovering af huse i Nordjylland. For selvom Frederikshavn, Sæby og andre byer i Østvendsyssel er vigtige for os, står vi også klar hos kunder i andre dele af Nordjylland.

Vil du gerne vide, hvornår vi kan hjælpe dig med en husrenovering i Frederikshavn, Sæby eller omegn? Og hvad din pris vil være? Så kontakt os gerne hurtigst muligt. Så kan vi få os en snak om din opgave og dine ønsker – og vi kan give dig et uforpligtende tilbud.