Renovering af badeværelse Hirtshals

Ønsker du også et flot, nyt badeværelse?

Trænger dit badeværelse til fornyelse og et mere moderne udseende? Så er Nordjysk Totalrenovering det rette valg til opgaven.

Vi er et nordjysk firma, der tilbyder renovering af badeværelser i Hirtshals og resten af Nordjylland. Med mange års erfaring i faget og mange glade kunder er vi et godt og sikkert valg, når badeværelset skal renoveres. Derfor kan du trygt vælge os.

Hos Nordjysk Totalrenovering får du først og fremmest kompetent hjælp til bl.a. murer- og flisearbejde. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med opgaven. Uanset hvilke ønsker og behov du har, så sørger vi for, at du får et flot og professionelt resultat.

Lokale specialister sikrer dig et godt resultat

Nordjysk Totalrenovering er et lokalt firma med base i det nordjyske. Vi har stor erfaring med renovering af huse, samt dygtige medarbejdere, der lytter til kundernes ønsker og udfører godt håndværk til tiden. Det er sådan, vi har skabt os et solidt ry i branchen og hos kunderne. Det betyder derfor, at du kan stole 100 % på os, og det arbejde vi leverer, når du skal have renoveret badeværelse i Hirtshals.

I vores firma sigter vi efter at skabe et godt samarbejde med hver eneste kunde. Derfor starter vi altid med at give et godt tilbud, som skræddersyes 100 % efter de ønsker og krav, som kunderne har. Ønsker du et godt tilbud på renovering af et badeværelse i Hirtshals by eller et andet sted i nærområdet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver dig en god pris

For langt de fleste har prisen meget at sige, når hele boligen eller blot dele af den skal renoveres. Hos Nordjysk Totalrenovering ønsker vi, at du føler, at du får god værdi for pengene. Af den grund er vores tilbud skræddersyet til dine konkrete ønsker, bl.a. i forhold til udseende, materialevalg m.m., så der fortsat er luft i budgettet til andre boligforbedringer.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse i Hirtshals – men naturligvis også, hvis du bor i en anden by. Med dette får du overblik over, hvad det koster at få renoveret badeværelset. Og ønsker du professionel hjælp til at få etableret et helt nyt badeværelse, er det også en opgave, vi har stor erfaring med og kan give dig et favorabelt tilbud på.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du hjælp til at få et flot badeværelse, er Nordjysk Totalrenovering et sikkert valg. Vi har dygtige folk, der kan sikre dig et flot resultat. Og vi tilbyder naturligvis renovering af badeværelser i Nordjylland til gode priser – også i Hirtshals.

Vil du gerne høre mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 20 66 88 90​ eller send en mail til kim@njtr.dk for en uforpligtende snak eller yderligere informationer. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med renovering af dit badeværelse.