Renovering af badeværelse Frederikshavn

Glæd dig til at få et moderne badeværelse

Ønsker du hjælp til renovering af et badeværelse i Frederikshavn eller til etablering af et nyt, er Nordjysk Totalrenovering et godt og sikkert valg. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser og kan derfor sikre dig et flot og moderne badeværelse til en god pris.

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi dygtige og erfarne medarbejdere, der dagligt hjælper kunder i hele Nordjylland – også i Frederikshavn. Vi kan først og fremmest stå for det nødvendige murer- og flisearbejde i forbindelse med din opgave. Men vi kan også byde ind med rådgivning og inspiration, så vi er sikre på, at du ender med den bedst mulige løsning.

Nordjysk firma med dygtige folk

Nordjysk Totalrenovering er et lokalt firma med base i Vendsyssel. Når du får hjælp af os til renovering af dit badeværelse, kan du se frem et flot resultat fra dygtige folk med nordjysk grundighed og arbejdsomhed. Det er også derfor, vi har fået et godt omdømme hos kunder i Frederikshavn og resten af regionen.

Vi har mange års erfaring med renovering af huse og kan derfor kalde os eksperter på området. Det er naturligvis til din fordel, hvad end du skal have renoveret et badeværelse i Frederikshavn eller etableret et helt nyt badeværelse.

Godt håndværk til en god pris

Som nordjyder ved vi godt, at prisen har meget at sige, når dele af boligen trænger til fornyelse. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder gode priser på renovering af badeværelser i Nordjylland. Det gør vi bl.a. ved at tage udgangspunkt i kundernes ønsker og krav, så de får et skræddersyet tilbud med en konkurrencedygtig pris, der giver god værdi for pengene.

Vil du gerne vide mere om, hvad det koster at få renoveret et gammelt badeværelse eller etableret et nyt, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Med det får du overblik over, hvad opgaven koster, så du også kan få plads i budgettet til andre renoveringsopgaver.

Lad os klare opgaven for dig

Hvis du ønsker et flot og moderne badeværelse, kan du roligt vælge os til opgaven. Med vores mange års erfaring og dygtige medarbejdere kan vi godt garantere, at det færdige resultat passer perfekt i forhold til dine ønsker – både hvad angår materialevalg og udseende.

Det første skridt på vejen er, at du kontakter os og får et godt tilbud på renovering af dit badeværelse i Frederikshavn. Og vi kan naturligvis også give dig en god pris på etablering af et nyt badeværelse. Kontakt os på telefon 20 66 88 90​ eller mail kim@njtr.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.