Renovering af badeværelse Brønderslev

Drømmer du om et moderne badeværelse?

Vil du gerne have etableret et nyt badeværelse? Eller er det renovering af det gamle badeværelse, der står højest på ønskelisten? Uanset hvad dit behov er, kan du glæde dig til at få et flot og moderne badeværelse, når Nordjysk Totalrenovering håndterer opgaven.

Nordjysk Totalrenovering er et lokalt firma med mange års erfaring og dygtige medarbejdere. Vi kan hjælpe dig med renovering af et badeværelse i Brønderslev – eller andre byer i nærområdet – til en god pris, der ikke ødelægger dit budget eller dit humør.

Med vores mangeårige erfaring og stærke kompetencer er der 100 % styr på murer- og flisearbejdet, når badeværelset skal renoveres. Og ønsker du rådgivning omkring din opgave, hjælper vi naturligvis også gerne, så du får det bedste resultat.

Vi er lokale - og dygtige

Nordjysk Totalrenovering er lokalt firma med rødder i det nordjyske. Det betyder, at du kan regne med os og se frem til et godt samarbejde fra start til slut. Det er bl.a. sådan, at vi har fået et godt omdømme hos både kunder og samarbejdspartnere – både i Brønderslev, men også i resten af Nordjylland.

Vi er specialister i at renovere huse og har haft mange opgaver med både renovering af gamle badeværelser samt etablering af nye. Vores dygtige medarbejdere har derfor helt styr på, hvad der skal til for imødekomme kundernes ønsker og krav. Så skal du bruge hjælp til renovering af et badeværelse i Brønderslev, er vi et godt og trygt valg.

Få en god pris på din opgave

Hvis du ønsker hjælp til renovering af dit badeværelse i Brønderslev, og prisen har meget at sige, kan du glæde dig til at få et tilbud fra os. Hos Nordjysk Totalrenovering sørger vi nemlig for, at vores kunder får et skræddersyet tilbud, som passer til lige netop deres ønsker og krav – og dermed giver god værdi for pengene.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave i Brønderslev, hvad end det er renovering af badeværelset eller andre dele af boligen – og også gerne, hvis du står over for en totalrenovering. Med et godt tilbud og en god pris får du overblik over, hvad din investering omfatter, og hvad der ellers er plads til i dit budget.

Skal vi hjælpe dig helt i mål?

Hos Nordjysk Totalrenovering har vi hjulpet mange kunder med at få renoveret badeværelse i Nordjylland. Vi er derfor et godt match, hvis du ønsker hjælp af erfarne og dygtige folk – til en god pris.

Det hele starter med en uforpligtende snak om din opgave og ønskerne til renoveringen af dit badeværelse. Vi fortæller selvfølgelig også gerne mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig. Så ring til os på telefon 20 66 88 90​ eller skriv til kim@njtr.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med renoveringen af dit badeværelse.