Tilbygning af enhver art udføres

​Er pladsen blevet trang? Tilbygninger er et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har behov for flere kvadratmeter. Hos Nordjysk Totalrenovering tager vi os af blandt andet af  tilbygning af enhver art. Vi har base i Hjørring, men vi varetager opgaver Aalborg såvel som Skagen og alt imellem for både private og erhverv. 

​Vi klarer alt inden for tilbygning

Tilbygning kan udføres i et utal af varianter​, og kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Vi udfører blandt andet:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Tilbygning med stue/opholdsrum
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Udvidelse af badeværelse
  • Samt mange andre former for tilbygning.


Vi giver gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet på din nye tilbygning startes.​ Uanset hvad du ønsker af tilbygning, vil vi skræddersy en løsning der passer perfekt til jeres hus. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for inspiration eller priser på tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en snak eller give et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 20 66 88 90​ eller skriv til os på e-mail kim@njtr.dk.

Kontakt Nordjysk Totalrenovering
og få et godt tilbud​!

​Fortæl os om dine opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode priser på
​nordjydsk håndværk

Følg os på Facebook og bliv løbende opdateret på gode tilbud på tømrerarbejde og entreprise.