Tilbygning af sommerhus og andet

​Er pladsen blevet trang? Tilbygninger er et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har behov for flere kvadratmeter. Hos Nordjysk Totalrenovering tager vi os af blandt andet af tilbygning af enhver art.Her kan du også få tilbygning af sommerhus som professioelle. Vi har base i Hjørring, men vi varetager opgaver Aalborg såvel som Skagen og alt imellem for både private og erhverv. 

​Vi klarer alt inden for tilbygning

Tilbygning kan udføres i et utal af varianter​, og kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Ved ganske almindelig tilbygning samt tilbygning af sommerhus kan vi blandt andet være behjælpelige ved:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Tilbygning med stue/opholdsrum
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Udvidelse af badeværelse
  • Samt mange andre former for tilbygning.


Vi giver gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet på din nye tilbygning startes.​ Uanset hvad du ønsker af tilbygning af sommerhus eller andet, vil vi skræddersy en løsning der passer perfekt til jeres hus. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det.

Få et tilbud på tilbygning af sommerhus

Hvis du har brug for inspiration eller priser på tilbygning af sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en snak eller give et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 20 66 88 90​ eller skriv til os på e-mail kim@njtr.dk.

Kontakt Nordjysk Totalrenovering
og få et godt tilbud​!

​Fortæl os om dine opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode priser på
​nordjydsk håndværk

Følg os på Facebook og bliv løbende opdateret på gode tilbud.