Flisearbejde med fokus på kvalitet

Skal du have lagt nye fliser? Så står vi klar hos Nordjysk Totalrenovering til at hjælpe dig med alverdens former for flisearbejde. Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området, og derfor kan vi være behjælpelige på mange forskellige områder. 

Vores kunder kommer primært fra Hjørring, Aalborg og Skagen, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis du mangler professionel hjælp til at få lagt fliser, kan du med fordel kontakte vores firma for professionel hjælp. Vi står til rådighed hos både privatkunder samt erhvervskunder, hvor vi står klar til at varetage mange forskellige opgaver. 

Hvad enten du skal have lagt nye fliser på dit badeværelse eller i dit køkken, så har vi de rette kompetencer til at løse opgaven.

Vi har brede kompetencer inden for flisearbejde

Der findes mange forskellige former for flisearbejde og flisebelægning, idet typerne af fliser er utallige. Du kan eksempelvis vælge mellem store fliser og små fliser samt fliser i mange forskellige materialer. Vi er et professionelt firma, som har løst mange forskellige opgaver gennem årene hos glade og tilfredse kunder.

Vi har med andre ord tillagt os brede kompetencer inden for flisearbejde, og derfor er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille. Hvis du er i tvivl om, hvilke fliser du skal vælge, så tilbyder vi altid professionel rådgivning til alle vores kunder. Vi hjælper dig med at finde en løsning, som imødekommer alle dine ønsker og behov.

Professionelle og holdbare løsninger til en god pris

Vi går meget op i at være en pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle aftaler. Derfor kan du regne med, at vi løser opgaven til den aftalte tid og pris hver gang. Vores priser er altid konkurrencedygtige og fornuftige – uanset opgaven, så du kan med fordel lade os være din kommende samarbejdspartner.

Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet fra anerkendte leverandører i vores arbejde, da det sikrer de bedste resultater. Du kan desuden forvente, at de løsninger, som vi leverer, er professionelle, og at de har en lang holdbarhed, så du kan få glæde af dem i mange år.

De typiske opgaver inden for flisearbejde kræver ofte en vis teknisk snilde og god erfaring, før resultatet bliver som ønsket. Derfor kan du med god grund få professionel hjælp hos os, hvor du er garanteret et veludført resultat hver gang.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke former for flisearbejde vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi er parate til at løse mange forskellige opgaver for dig lige efter dine ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon: 20 66 88 90 eller sende en e-mail til: kim@njtr.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud snarest muligt.

​​

Kontakt Nordjysk Totalrenovering
og få et godt tilbud​!

​Fortæl os om dine opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode priser på
​nordjydsk håndværk

Følg os på Facebook og bliv løbende opdateret på gode tilbud.